Top service

Perfecte service

Wij zijn tevreden klanten

Vriendelijke service

Goed en vriendelijk geholpen

Altijd vriendelijk en klantgericht!

Al jaren onze vaste autogarage, We worden altijd goed geholpen. Bij eventuele reparaties een duidelijke uitleg en prijs indicatie. Hier ook een aantal auto's gekocht middels een zoekopdracht.

Weer prima service

Onderhoudsbeurt en vervanging banden met duidelijke afspraken. De

Kundige, professionele en persoonlijke garage

Kundige, professionele en persoonlijke garage.

Uitstekende service

Bij aankoop van nieuwe auto uitstekend geholpen met advies over de auto en wat het beste bij ons zou passen qua rijgedrag. Goede service bij aflevering nieuwe auto.

Snelle service!

Na een belletje kon ik gelijk komen. Na een uurtje ,telefoontje dat het weer in orde was. Top!

Vertrouwd gevoel

Fijn dat ik gebeld word als er meer aan de auto moet gebeuren, goeie communicatie. Heel prettig dat de auto van huis uit wordt opgehaald en terug gebracht. Ben heel tevreden.

Zeer vriendelijk

snel en volgens afspraak.

Klantvriendelijk

Ze helpen vriendelijk en lossen problemen goed op.

Je wordt direct geholpen

En prima personeel

Helemaal prima

Wij zijn goed en vakkundig begeleid bij de aanschaf van een nieuwe (elektrische) auto

Vertrouwd erkend bedrijf

Goede service , vriendelijk personeel.

Topbedrijf met geweldige service

Topbedrijf met geweldige service

Prima!

Ze staan snel voor je klaar

Leuke mensen

Betrokken en professioneel!

Met aandacht, betrokken en professioneel!

Goed geholpen.

perfecte service en snelle reactie

Goede en snelle hulp...

Flexibel en altijd bereid om te helpen

Motor van auto had storing. Binnen een half uur ben ik geholpen en kon ik vrolijk verder rijden!

Eredivisie

Top bedrijf. Als Ajax zo zou spelen stonden ze op de eerste plaats.

Zeer klantvriendelijk en klantgericht

Bij het maken van de jaarlijkse beurt attenderen ze je van te voren over eventueel aankomend onderhoud. Zodat er geen teleurstellingen achteraf kunnen gebeuren. Zeer klantgericht.

Snel en vakkundig

Zie hierboven