Zeer tevreden!!!

Arend en zijn team hebben mijn oude Jeep binnen twee jaar weer in tiptop conditie gekregen; klasse!

Super bedrijf

Niets is teveel

Top service!

Top service! 320 KM gereden voor de beste auto garage! Eerlijke prijs voor een goede auto + top service.. Arend is een eerlijke vriendelijke man.

Heel goed!

Prima garage. Goede service. We hebben de auto al jaren daar in onderhoud.

Goede communicatie. Duidelijke uitleg en/of toelichting je voelt je echt als een gewaardeerde klant

Snel geholpen

Kleine tip, betaallink bij de factuur in de mail zou makkelijk zijn.

Correcte en serieuze afhandeling reparatie

Mijn airco doet het weer prima

Weer een fantastische service

Een kleine storing of een groter probleem, er wordt meegedacht en naar een oplossing gezocht. Vaak verbluffend snel klaar. Fijn bedrijf om te komen.

Supersnele service

Er was een lampje kapot, binnen een paar minuten was dit vervangen.

Servicegericht, zeer klantvriendelijk

Denken mee, ook voor kostenbesparende oplossingen indien gewenst.

Behulpzaam

Vriendelijk en en behulpzaam

duidelijke communicatie

Goed geholpen zoals afgesproken

Communicatie is goed en afspraken worden nagekomen

Als er iets is proberen ze meteen tijd te vinden om het op te lossen kits de agenda het toelaat. Afsoraken eordrn nagekomen dat vindt ikpersoonlijk heel prettig. Het contact is goed en persoonlijk.. Er wordt meegedacht. Al met al leuke mensen en een goede dienstverlening.

Leuke mensen

Staan altijd voor je klaar

Snel, uitstekend en vriendelijk geholpen.

Mijn auto vertoonde een probleem waardoor ik niet verder kon rijden. Ik ben vlot voorzien van een leenauto. Ondanks grote drukte is dit vlot en vriendelijk gedaan.

Uitstekende service

Altijd goede en vriendelijke service!

vlot, vertrouwd en vakkundig.

vlot, vertrouwd en vakkundig.

superblij met mijn nieuwe auto!

Vanaf het moment dat ik spontaan binnenliep in mijn zoektocht naar een nieuwe auto tot het moment dat ik met mijn nieuwe autosleutels de deur weer uitliep: 1 positieve ervaring! Volop persoonlijke aandacht en zorg. Kom er zeker ook voor het onderhoud terug.

Vakkundig en alles in goed overleg

Vakkundig en alle eventuele onderhoudswerkzaamheden vooraf met prijsopgave en in goed overleg.

Als altijd alles volgens afspraak

Als altijd alles volgens afspraak

uitstekend en oplossing gericht

uitstekend en oplossing gericht

geweldig bedrijf

Goede service en zeer klant vriendelijk

Goed en snel geregeld!

Afspraak was snel gemaakt, snel aan de beurt, voldoet precies aan de verwachtingen. Goede service, goed personeel. Top!

Geweldige service, erg aardige mensen

Vakmensen en zeer vriendelijk!

Snel, zorgvuldig en klantgericht.

Wat een verademing dat de monteur gewoon overlegt over zaken die moeten gebeuren. Meedenken en niet alleen extra dingen willen doen. Fijne bejegening aan de balie.

Vosseleane 73

8551ML Woudsend