Goede service, vertrouwd adres voor je auto.

Ik heb ruim 6 maanden terug een mooie blauwe station bij dit bedrijf gekocht. De deal was snel gemaakt. Alles wat bij de deal was besproken was correct uitgevoerd bij levering. Netjes! We werden zowel bij bezichtiging als bij het ophalen van de auto vriendelijk ontvangen. Bij de aanschaf van de auto, was 6mnd garantie besproken. Tijdens deze 6mnd was een kleine reparatie nodig. Dit is ook allemaal prima opgelost zonder gedoe. Wat mij betreft een betrouwbare garage voor aanschaf van een auto, en onderhoud! Bedankt aan iedereen die er werkzaam is.

Niet ontevreden als geheel

Er worden qua tijd duidelijke afspraken gemaakt. Over de kosten worden vooraf geen afspraken gemaakt (deels eigen schuld). Zal dit volgende keer beter doen. Het contact loopt m.i. over teveel personen..

Staan gelijk voor je klaar en goeie service

Vakkundig en conform afspraken.

Auto gekocht

Auto gekocht bij dit autobedrijf zouden nieuwe banden voor om komen is ook gebeurd maar zomerbanden met M+S code ik vind dit een vreemde zaak ! GOEDE LEER MAAR NIET WEER

Goede dienstverlening

Komt afspraken na

Uitstekende service, ik ben heel blij met de aankoop van mijn auto.

Ik heb een specifieke zoekopdracht geplaatst. Al snel diverse mogelijkheden ontvangen, uitstekend "to the point" van mijn vraagstelling. Nog even trekhaak ondergebouwd. Mijn keuze is boven verwachting netjes afgeleverd, top service. Zeer tevreden.

Toen ik met pech in Rolde stond, was Siebren er binnen 45 minuten en heeft hij het euvel voortvarend opgelost. Zijn hulp bij de aanschaf van een nieuwe auto was geweldig. Veel uitleg, veel verduidelijking en alle geduld van de wereld.

Altijd tijd om te helpen

Auto maakte een vreemd geluid. Naar de garage gegaan en uitgelegd. Meteen iemand mee om even te kijken. Probleem vastgesteld en meteen afspraak. Altijd vriendelijk en behulpzaam.

Correcte benadering en afhandeling.

Vriendelijke afhandeling en planning van de Apk beurt.

Top service!

Super geholpen!

Gewoonlijk ben ik zeer tevreden over de serviceverlening

vreemd vond ik evenwel, dat nadat ik een liter motorolie 5W-40 had gehaald, mij op de nota, die ik een dag later ontving tevens "klein materiaal" in rekening werd gebracht van €0,29 ex btw. Ik ga daar niet over zeuren en zal het gewoon betalen, maar zonder uitleg of toelichting is dit wel vreemd.

Betrouwbaar en correct

Opdrachten worden correct en in overleg netjes uitgevoerd

Correcte afhandeling

Goede afspraken vooraf en afhandeling conform gemaakte afspraak

Gewoon een top bedrijf !

SERVICE geschreven met hoofdletters , zeer tevreden!

Heel klantvriendelijk en vakkundig naar volle tevredenheid geholpen

Hoi: We hebben de camper voor de keuring en een beurt gebracht. Daarnaast wilden we nog graag wat extra's in de camper geplaatst hebben. Tijdens het werken aan de camper werden we netjes gebeld over : - de schade door een steenmarter aangebracht en vervolgens plaatsen van een apparaat die marter doet verjagen - het plaatsen van een Bearlock - etc

afspraak op zeer goede manier afgehandeld.

Om exact de afgesproken tijd werd de auto gehaald en binnen drie kwartier teruggebracht.

Super samenwerking. 👌

Zeer tevreden! Korte lijnen en vlotte afhandeling.

super

superervaring zij doen het heel goed

topservice

Ik kom ongepland langs met een klein mankement en ik word terstond geholpen. Hoefde ik bij mijn vorige garage niet te proberen.

Behulpzaam, vakkundig en betrouwbaar.

Bij een kleine storing wordt je direct geholpen. Ook de aanschaf van een nieuwe ( gebruikte) auto ging met veel zorg en vakkundigheid, zodat wij nu weer in een prima auto rijden voor een zeer aanvaardbare prijs. Ook onze vorige auto kwam bij van der Weide vandaan. Daar hebben we probleemloos 12 jaren lang in gereden. Gewoon een goed, betrouwbaar adres.

Ik wordt goed geholpen, attent en snel.

Zie boven.

goed en klantgericht

Enkele dagen voorafgaand aan een grote beurt van de auto even langs gegaan met te zachte voorbanden. Gastvrij geholpen. Moet ook eerlijk zeggen, dat de nota van grote beurt wel wat hoger was dan aanvankelijk verwacht. De auto werd daarentegen wel gratis gewassen. Al met al goede service en naar ik aanneem ook goede kwaliteit.

Goed bedrijf

Goeie service aardig personeel