5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Motorrijles; zeer goede ervaringen, vriendelijke mensen, rustige en duidelijke uitleg. Lijkt niet de goedkoopste, maar alle motorkleding inbegrepen bij de lesprijs. Als het dan nog iets duurder zou zijn dan andere rijscholen dan wordt dat ruim goed gemaakt door wat je ervoor terugkrijgt; goede service en flexibele pakketten. Zeer aan te raden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

erg relaxte werknemers, ook zijn is het heel fijn werken met de app waarmee je zelf je lessen in kan plannen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijke communicatie en goede instructeurs.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer prettige instructeur met genoeh humor en scherpte om de rijlessen door te komen, ook de service, afspraken en organisatie was prettig om mee te werken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijke en eerlijke rijschoolhouder. Instructeur voor motorrijles is professioneel en direct.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service. Sunil is een erg goede instructeur, ik ben erg blij dat ik bij hem heb mogen lessen. De kwaliteit van Noordzee is goed en de prijzen zijn hiermee in goede verhouding.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Aangename en persoonlijke begeleiding tot slagen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuk bedrijf met ervaren instructeur. Gemaakte afspraken allemaal nagekomen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goeie lessen gehad, Aad is een deskundige en geduldige instructeur. Tot nu toe in 1x AVB gehaald. Nu verder lessen voor AVD.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb de rijlessen bij Verkeersschool Noordzee als uitstekend ervaren. De service was goed, ik kon zelf mijn lessen inplannen en er was de ruimte om zo vaak te rijden als ik zelf wilde. Het was ook zeer prettig dat ik per les kon aangegeven waar ik opgehaald wilde worden. Zeker een aanrader!

Goed, behulpzaam

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben tevreden met de Rijschool Noordzee en ik ben zeer tevreden met mijn instructeur. Dus Ik recommandeer deze school! Bedankt Chan!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Goede ervaringen met instructeur en eigenaar van deze rijschool.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb een hele goede ervaring met rijschool noordzee.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pakket van 20 lessen (zoals aangeraden) was precies voldoende om mijn rijbewijs te halen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een erg fijne rijschool waar ik zowel mijn B, A2 als A rijbewijs in 1x heb gehaald.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne rijschool met vriendelijk personeel. Eén punt van verbetering; vooraf mobiele nummers uitwisselen kan handig zijn bij lesuitval etc.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik vond mijn ervaring met Chan erg prettig. Rustige man waar ik veel heb geleerd en waar ik me op mijn gemak voelde. Met Bea had ik geen match. Er waren veel irritaties. Het bedrijf zelf zou ik zeker aanraden en dan vooral Chan. Met Bea heb ik geen goede ervaring.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik had graag duidelijk willen weten wanneer ik door mijn pakket was. Ik denk dat dit een kwestie van miscommunicatie was.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Rijbewijs in één keer gehaald! Goede les, flexibele planning en vriendelijke mensen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Strenge, zeer goede instructeur. Aad de Wit, onthou die naam.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Adriaan Pauwstraat 54

2613DB Delft

Over Verkeersschool Noordzee

Noordzee Haaglanden, een van de grotere rijscholen in de regio. Sinds 1963 organiseren wij vanuit ons hoofdkantoor in Delft auto-, brommer-, aanhanger-, en motorrijlessen voor de hele regio Haaglanden: Delft, Zoetermeer, Den Haag en nagenoeg alle randgemeenten. Ook komen we in bijna het gehele Westland.