Prima rijschool, goede rustige instructeur.

Zie boven

Top rijschool met goede service

Met Sander had ik een hele kundige en relaxte rij-instructeur. Met Pieter als contactpersoon voor alle administratieve dingen ging dit heel goed samen. Ze zijn altijd goed bereikbaar en denken graag met je mee.

Goede lessen en vriendelijke instructeurs

De lesstof wordt altijd duidelijk uitgelegd en er wordt met veel geduld gehandeld zodat je alles op je eigen tempo kan leren. Verder is er een ontspannen sfeer in de auto waardoor je je erg op je gemak voelt tijdens het lessen. Bovendien wordt je perfect voorbereid op je examen, kortom voor autorijlessen zeker een aanrader!

We konden redelijk snel terecht om examen te doen voor mijn dochter’s scooter examen. Goede communicatie. Wij zijn tevreden !

Erg vriendelijk bedrijf

Super vriendelijke eigenaar en rijinstructeurs. Er mag wel iets meer begeleiding zijn in het plannen van het hele traject. Dat moet nu volledig uit de leerling komen. Verder zijn de rijlessen wel van hoge kwaliteit.

Service gericht en erg prettig

Fijne rijschool. Erg service gericht en ik heb een heel goede ervaring gehad met mijn instructeur. Professioneel en vriendelijk.

Weinig tegemoetkoming, wel aardid

Ik ben meer dan 5 keer gezakt, en had niet het gevoel dat de rijschool mij tegemoet kwam. Na elke keer zakken baalde ik onwijs, dus ik had wat meer steun verwacht bij deze voortzetting van mijn rijden. Er was weinig gevoel voor mij bij, helaas. Ik had wel het gevoel dat ze het beste met me voor hadden, maar het lukte gewoon niet altijd.

A great teacher, calm and always positive; I learnt a lot and feel I know enough to drive

My trainer was a great teacher as he is very calm and always positive. I was provided with constructive feedback during and at the end of each session. He helped me to go through my weaknesses and correct them. I couldn't be more positive about it!

Goede lessen

Ik kreeg altijd duidelijke lessen en alles was erg fijn geregeld

Top Verkeerschool in Delft !!!

Martin, mijn instructeur, heeft me enorm geholpen om voor de 1e keer te slagen en wil je heel erg bedanken voor al je patiënten en alle hulp en bedankt Pieter voor het organiseren van alles voor mij en ook voor het feit dat hij zo aardig was en er altijd was als ik hulp nodig had! Verkeersschool Noordzee goed gedaan!

• Would you recommend us? Yes

I had already driving experience in a different country but I had to learn how to drive on Dutch roads. My instructor taught me efficiently how to deal with Dutch roads and driving and even taught me better how to handle the car! I passed first time and felt that everyone was very patient with me.

• Would you recommend us? Yes

Goede ervaring

Fijne en geduldige instructeur. Een hele positieve ervaring bij verkeersschool Noordzee.

Super fijne rijschool!

Ik heb een super goede ervaring met de Noordzee, het is allemaal heel duidelijk geregeld en het inplannen van de lessen gaat super makkelijk en overzichtelijk. Daarnaast zijn de medewerkers super vriendelijk en waren de rijlessen zelf super goed!

Hele goede en fijne rijschool!

Superfijne rijschool, met fijne en gezellige mensen. Ze weten wat ze doen en hoe ze het doen. De instructeur met wie ik reed, Martin, zorgde dat ik me altijd veilig voelde in de auto, had geduld en legde alles super uit. Met als gevolg; in 1 keer geslaagd!

Erg goed

Een Erg professionele rij-instructeur, een altijd een goede sfeer in de auto.

Ruim voldoende

Mijn rij-instructeur Chan, heeft mij super geholpen met het klaarstomen voor mijn praktijkexamen. Chan kon op een rustige, duidelijke manier instructies geven. Als je iets niet goed deed merkte je dat ook en kreeg je later duidelijke feedback. In het kort; ik ben erg blij dat ik Noordzee als rijschool heb gekozen!

Fijne rijschool

In een keer mijn rijbewijs gehaald. Alles was altijd goed geregeld en mijn rijinstructeur kon alles geduldig uitleggen. Zeker een aanrader.

Goede les en in 1 dag geslaagd

Goed en veilig leren brommer rijden en een goede voorbereiding voor het cbr praktijk examen.

Goede rijschool en je word goed begeleid.

Goed en duidelijk

Aanhanger rijbewijs gehaald door goede tips en duidelijk advies

Hele goeie rij instructeur, mede door zijn expertise en rij-ervaring heb ik weten te slagen voor mij

Be rijbewijs

Goede rijschool waarin je leert op je eigen tempo

De rijschool zorgt er door haar kaart voor dat je telkens nieuwe processen afrond en zo telkens elke rijles lerende bent. Als een onderdeel minder gaat dan kan je daar een rijles meer op oefenen en zo kan je daardoor op je eigen tempo leren. Dit vond ik een heel goed punt. Wel is de rijschool aan de duren kant, dus je moet veel betalen voor een rijles.

Uitstekende professionele begeleiding met rijschool Noordzee

Een fijne tijd met de rijinstructeur gehad waarin ik erg goed begeleid ben. Een professionele en goed begrijpbare aanpak waardoor ik in 1 x het praktijk examen heb kunnen halen.

Nuttige lessen met een gezellige instructeur

De rijschool regelt alles prima. Goede instructeurs. Rijschool Noordzee beveel ik zeker aan.

Erg goed!

Ik heb een jaar lessen gehad bij Noordzee. Het was een ontzettende fijne rijschool. De medewerkers zijn ontzettend aardig en hulpzaam. Je kan ze goed bereiken per email en per telefoon en er zit altijd iemand op locatie klaar! Ik beveel deze rijschool aan iedereen aan. De lessen waren erg leerzaam en de rij instructeuren vriendelijk en behulpzaam.

Adriaan Pauwstraat 54

2613DB Delft

Over Verkeersschool Noordzee

Noordzee Haaglanden, een van de grotere rijscholen in de regio. Sinds 1963 organiseren wij vanuit ons hoofdkantoor in Delft auto-, brommer-, aanhanger-, en motorrijlessen voor de hele regio Haaglanden: Delft, Zoetermeer, Den Haag en nagenoeg alle randgemeenten. Ook komen we in bijna het gehele Westland.