Prima geregeld

Noordzee heeft een proactieve manier van benadered en afspraken zijn snel gepland middels een prima app. Helder en overzichtelijk.

Ik een hele persoonlijk ervaring ervaren bij noordzee.

Doordat Noordzee een relatief kleine rijschool geeft jou rij-instructeur ruim voldoende persoonlijke aandacht. Hij of zij weet precies hoe ver jij in je leerproces zit en wat er uiteindelijk nodig is om jou uiteindelijk bij het cbr te laten slagen. En ook Piet heeft een groot hart voor al zijn leerlingen. Ik heb het hartstikke naar mijn zin gehad!

Leuke en leerzame ervaring met een mooi resultaat

Ik heb motorrijles gevolgd bij Verkeersschool Noordzee. De lessen en sfeer was altijd goed. Daarnaast werd alles duidelijk uitgelegd en was het examen prima in 1 keer te halen.

E achter B: Top, kon snel terecht, fijne instructeur!

Na een fijne ontvangst op kantoor bij Noordzee kon ik al na een paar dagen beginnen met lessen. Instructeur Gűn heeft me rustig en kundig les gegeven en inmiddels heb ik dankzij zijn lessen in één keer mijn E achter B behaald.

Super service en top instructeur!

Ik kon bij Verkeersschool Noordzee op zeer korte termijn terecht, en werd altijd enorm snel geholpen als ik ergens mee zat. De rijschool dacht altijd goed met me mee, echt top service. Daarnaast had ik een geweldige instructeur en ook nog eens een hele fijne lesauto. Kan deze rijschool zeker aanraden!

Een mooi en veilig avontuur

Mede door de fijne en positieve benadering van de rij instrukteur om het auto rijden goed en veilig aangeleerd te krijgen en het vertrouwen in jezelf te krijgen in het verkeer.

Bernd bedankt!

Deze week eindelijk mijn rijbewijs gehaald, met dank aan Bernd van verkeersschool Noordzee. Hoewel ik heel blij ben dat ik het heb gehaald, ga ik de lessen wel missen. Het was altijd erg gezellig, maar er was ook genoeg ruimte voor feedback en tips. Echt een aanrader.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super fijne ervaring. Mijn instructeur Martin was super duidelijk en had veel ervaring. Hij wist exact hoe het cbr te werk gaat en bereid je daarom heel goed voor op het examen! En ja hoor ik ben in 1x geslaagd! Pieter heb ik meerdere keren op kantoor ontmoet en dat was altijd gezellig, hij helpt erg en denkt veel met je mee.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer goed. Ik heb met alles goed geholpen en ik was altijd welkom voor vragen. Mijn instructeur was ook echt een goede leraar.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb bij verkeersschool Noordzee goede begeleiding gekregen in het leren autorijden en kon altijd aankloppen met vragen. Mijn instructeur (Martin) was altijd goed gemutst en kan helder de kneepjes van het vak uitleggen en aanleren.

Uitstekend.

Rijbewijs B

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een goede én klantvriendelijke rijschool, met zeer deskundige rij-instructeurs (Bernd en Martin) die plezier in het autorijden hoog in het vaandel hebben. Pieter, nog bedankt voor de altijd goede service op de rijschool!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede rijlessen gehad met nuttige tips voor BE rijbewijs. Een aanrader, ook als je al jaren met een caravan de weg op gaat !!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Professioneel, vriendelijk en goede prijs-kwaliteitverhouding.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg prettige instructeur, fijne sfeer in de auto!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede service, kennis, advies en zeer flexibel richting beschikbaarheid en tijden. de begeleiding was top!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hele fijne lessen bij Bernd gehad!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne service en erg goede rijinstructeur.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Nou ik dacht echt dat ik het niet zou halen maar door de goede uitleg en lessen heb ik alles in 1 keer gehaalt

Adriaan Pauwstraat 54

2613DB Delft

Over Verkeersschool Noordzee

Noordzee Haaglanden, een van de grotere rijscholen in de regio. Sinds 1963 organiseren wij vanuit ons hoofdkantoor in Delft auto-, brommer-, aanhanger-, en motorrijlessen voor de hele regio Haaglanden: Delft, Zoetermeer, Den Haag en nagenoeg alle randgemeenten. Ook komen we in bijna het gehele Westland.