Zoals altijd gewoon goed

Uitstekende ervaring wederom..Complimenten aan het hele team.En uiteraard Antoine in het bijzonder.Erg in onze nopjes met de auto

Super bedrijf en goed klant gericht

Bij binnenkomst werd ik direct geholpen. Ben super blij met de nieuwe auto, echt een aanrader om daar een kijkje te nemen. Hele aardige medewerkers. Ik ben super tevreden

super autobedrijf

de autoverkoper gaf heel goed advies zijn erg goed geholpen met de nieuwe auto. echt een aanrader.

Een zeer betrouwbaar autobedrijf

Wij zijn zeer vriendelijk en vakkundig geholpen door Antoine. Het voelde gelijk heel goed .

Eerlijk bedrijf en hele goeie service

Zijn inmiddels aan onze 4e auto toe en onze ervaring is dat het een betrouwbaar autobedrijf is met hele gezellige verkopers. Pluspunt is ook dat de koffie altijd klaar staat en ook nog heerlijk is. Al wij weer eens aan een 5e auto toe zijn gaan we zeker eerst naar Boks autobedrijf want je slaagt altijd. Alle lof.

Toppers die tot het uiterste gaan!

Mijn oog was gevallen op een auto die ik heel graag wilde, maar het regelen van de financiering verliep via een ander partij erg moeizaam. Gelukkig is 1 van de experts van Boks door het vuur gegaan om mij uit de brand te helpen, zodat ik alsnog mijn mooie auto kon finacieren. Wat was ik blij en nog steeds! Vriendelijkheid, klantgericht, betrouwbaar en menselijk... Alle goede eigenschappen zijn aanwezig en hierdoor raad ik dit autobedrijf zeker aan! Top, nogmaals mijn grote dank en waardering!

Alles in huis met een super service!

Wat een fijn bedrijf is dit! Niet alleen hebben keuze aan overvloed, men denkt met je mee en regelt alles ter plekke. Ook met onderhoud is alles perfect geregeld en worden afspraken nagekomen. Ik ben zeer tevreden en kom hier graag.

Leuke auto slechte garantie

We hebben een fijne auto gekocht kwaliteit/prijsverhouding prima, wel erg jammer dat de hulpvaardigheid ophoud bij de buitendeur. De service laat te wensen over

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vandaag onze auto ingeruild. Professioneel bedrijf. Zeer goed geholpen. Geen nummer maar een klant. Auto keurig afgeleverd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wegens de topservice hebben mijn vriendin en ik een hele mooie auto gekocht bij dit bedrijf. Een heel vriendelijk en professioneel personeel, in het bijzonder Antoine Ooteman die ons deze geweldige auto heeft verkocht, top!

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

vriendelijke mensen die bereid zijn te denken in oplossingen in het belang van de consument. Dit bedrijf is erop gebrand een goede naam te vestigen in de regio en dit merk je in alles, top service tegen een zeer goede prijs.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuke auto gezien, en meteen geslaagd. Super service en fijn geholpen. Top!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service en klantvriendelijkheid. Duidelijk en goed geholpen.

• Deskundigheid N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb een hele fijne ervaring gehad met dit autobedrijf. Goed geholpen en een hele fijne, prettige communicatie gehad en uiteindelijk waar we voor kwamen een nieuwe auto gekocht.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat een geweldige service. Ik zal Boks bij iedereen aanbevelen, omdat je eerlijk advies krijgt en waar voor je geld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

vandaag me auto opgehaald wat een goede service en personeel alles tot in de puntjes geregeld en verzorgt ps een bezoekje is het zeker waard al is het maar voor een kopje koffie

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We zijn zeer gastvrij ontvangen en goed geholpen. Vriendelijk personeel en we zijn blij met onze nieuwe aanwinst!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gisteren mijn nieuwe auto opgehaald. Van de eerste keer in de showroom tot het moment van aflevering een top service ervaren.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super vriendelijke mensen, keurige garage en dito auto\'s. Ze komen gemaakte afspraken na en de totale service is top. Onze dochter kocht hier haar eerste auto! Een betere start kan zij niet maken. Thanks

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij binnekomst meteen goed geholpen, je kan met al je vragen bij iedereen terecht. Als je niet precies weet wat je zoekt kom je er daar achter door de ruime keuze die ze hebben.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg behulpzaam, vooral bij bijzonder situaties met oude auto. Weten snel wat nodig is, ook voor kleine mensen. Snel een nieuwe auto kunnen regelen zodat wij met het gezin weer veilig op pad kunnen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

na het gezien te hebben van een auto op hun site hebben we gebeld voor een afspraak en konden gelijk langs komen. Daar werden we super goed geholpen door robert baksteen. Super service en vriendelijke uitleg over de auto. Zeker aan te raden!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed en betrouwbaar Bedrijf. Ik ben geholpen en tevens goed geadviseerd door Antoine. De auto is keurig op tijd ingeleverd met een volledig afleverbuurt +APK en wat moest gedaan worden is ook gedaan! Dit allemaal mag wat kosten als je op zoek bent naar een degelijk tweede hands auto. Ben je - onverhoopt- een koopjes jager dan heb je niks te zoeken bij Gerrit Boks. Want duurkoop blijft altijd goedkoop.

4 sterren: goede service, goed behandeld

prima ontvangen bij ons eertste bezoek juiste uitleg gekregen van de inmiddels gekochte auto bij het ophalen perfecte service en prima afhandeling

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fijne dealer die snel kon schakelen! Kon binnen een paar dagen mijn auto omruilen voor een prima occasion. Bedankt voor de service!

Laan van de Dierenriem 51

7324 AB Apeldoorn