Top bedrijf staat altijd voor je klaar eerlijk en oprecht.
Even gebeld om olie bij te vullen; kon meteen terecht
Een garage om aan te bevelen
Ik ben goed geholpen
zeer goed geholpen
Goede Garage altijd behulpzaam
Goed luisteren, meedenken, als er iets vervangen moet worden, wordt dat eerst aangegeven en besproken. Vriendeljjk
Je kunt makkelijk online een afspraak maken. Voordat grote reparaties uitgevoerd gaan worden wordt je hierover geïnformeerd . Al met al dus een vlotte afhandeling.
Keurig
Er moesten veel dingen gebeuren aan de auto. Keurig nette garage en werd ook gebeld toen er nog iets extra's moest gebeuren. Ik raad deze garage bij iedereen aan.
Zeer goede service
dik tevreden.
Audi q5 aangeschaft en Mercedes cla voor een mooie inruilprijs achter gelaten. Nog nooit zo’n goed gevoel gehad bij een autogarage , deze zal ik zeker aanraden aan diegene een andere auto zoekt , gewoon duidelijk vriendelijk niet opdringerig dus een top adres
Personeel altijd vriendelijk. Fijn dat je bij kleine reparaties kan wachten met een krantje en kopje koffie.
Een kapotte band gereden, na 1 telefoontje snel geholpen en in de garage snel de banden gewisseld en konden dart op wachten. Heel fijn.
!!
Ze denken mee, als iets niet nodig is dan vervangen of doen ze het niet, alleen als het echt nodig is
Mijn auto had een 135.000 km servicebeurt nodig. Daarnaast 3 doffe krasplekken op motorkap (bij weghalen vogelpoep helaas ontstaan), waar ik erg van baalde. Door een goede polijstbeurt (oppervlakkige krassen) motorkap als een spiegel, beter dan ik had verwacht. Dus heel blij mee!
Goed vakwerk en goede service
Altijd klantvriendelijk en behulpzaam. Een echt familiebedrijf.
Prima geholpen volgens afspraak.
Klantvriendelijke, snelle en deskundige behandeling
Wij hebben hier een 2 jaar geleden een mazda gekocht. En deze auto is hier ook in onderhoud. Alles is goed en fijn verlopen.
Apk kleine beurt nieuwe voor banden