Gebeld en meteen geholpen
Een prima garage waar je prettig geholpen wordt.
Fijn contact, makkelijk een afspraak kunnen maken en netjes afgehandeld
Mijn auto vrijdag J. L. gebracht voor een reparatie aan de afstand sensoren, onderdeel niet op voorraad ! Ben daarover gebeld dat het besteld was ,mocht het zaterdagochtend afgeleverd worden zouden ze hun uiterste best doen om mijn auto voor het weekend nog te repareren. Rond de klok van tien een telefoontje uw auto is rijklaar. Dit is een fijn bedrijf die de afspraken na komt, en zeer vakkundig en klantvriendelijk te werk gaat. Gr.j.v.d
Prettig contact en goede service
Snelle dienstverleening
Je wordt snel en goed geholpen door kundig personeel.
Altijd een goede service, vriendelijkheid en natuurlijk de juiste kennis
Ik ben tevreden
Snel geholpen prima prijs
Snelle en goede service
Je kunt altijd terecht als je binnen de normale uren belt. Snelle en kundige afhandeling.
Goede dienst verlening
Ik ben snel en goed geholpen
Je komt voor 2 nwe bandjes en alles wordt gecontroleerd. Olie, ruitenwisser vloeistof etc etc. Fijn dat je auto in goede handen is. Alles wat je aangeeft wordt gedaan. PRRFECT. Dit geeft vertrouwen.
prima service, daarvoor rij ik graag naar Diessen vanuit Goirle
Zonneklep van auto was kapot werd meteen doorgestuurd naar persoon van de bestellingen. Deze man heeft de gegevens van mijn auto ingevoerd en de bestelling geplaatst. Na een paar dagen werd ik gebeld dat de zonneklep was gearriveerd. Service is zeer goed zeer vriendelijk personeel en behulpzaam.
Afspraken worden gemaakt en nagekomen.
uitstekende en correcte service!!
Fijne gastvrije ontvangst en goede afspraak over de ophaal mogelijkheden van de auto.
Voor een APK bij autobedrijf Reijrink geweest. Zonder problemen door de APK en voor een leuke prijs
Heel goed
Via marktplaats kwamen wij bij het zoeken naar een hybride auto terecht bij Reijrink in Diessen. Allereerst werd de advertentie voorzien van volledige informatie waarna wij een afspraak hebben ingepland voor een proefrit. Tijdens de proefrit stond de auto netjes klaar in de showroom en mochten we de auto van binnen en buiten bekijken. Vervolgens is de auto buitenwerelden door de eigenaar wn konden wij op ons gemaakt een proefrit gaan maken waarna de koffie klaarstond. Eenmaal terug werd er een mooi akkoord bereikt en hadden wij een ontzettend goed gevoel bij dede auto en de toekomstige service en garantie die mee werd geleverd. Wij hebben direct een aantal zaken kunnen doorgeven die tijdens de proefrit waren opgevallen. We worden alvast bedankt voor ons vertrouwen. Met een goed gevoel verlieten wij de showroom. Na 14 dagen de auto opgehaald. De auto was voorzien van de afspraken die besproken waren. De auto werd ter plekken overgezet op naam en vervolgens kregen wij een uitgebreide uitleg over de opties van de auto. Enig min puntje in onze ogen was dat, dachten wij, de auto van binnen en buiten gereinigd zou worden (optioneel service pakket omschreef dit wel). Wij zijn voornemens om de servicebeurten uit te laten voeren bij Reijrink.
Heel vriendelijk personeel en zeer betrouwbaar
Fijne & klantvriendelijke service.