auto dezelfde dag gereed,en de extra bijzonderheden ook meteen afgewerkt.
Goede ervaring 3 jaar gelden Rav 4 gekocht bevalt super . Ook met onderhoud van onze beide auto’s zeer te vreden .
Snel en vriendelijk geholpen door het personeel. Denken goed mee.
Goede en fijne service
Perfect bedrijf.
Afspraken worden goed nagekomen en je wordt op de hoogte gehouden van wat ze doen.
Wij hadden pech met 2 auto’s, een belletje en er werd meteen iemand gestuurd om het op te lossen. Wie je ook spreekt, of het nu Carlo is of een van de monteurs, ze zijn allemaal even behulpzaam en vriendelijk
Gewoon goed
Dit was voor mij het eerste bezoek aan Autobedrijf Reijrink, en weet nu al dat ik hier zeker terug ga komen. Eerlijk advies, vriendelijke mensen en alles ging keurig volgens afspraak.
vakkundig
Fantastisch
Ze staan altijd voor je klaar, ook als je zo maar even binnenkomst lopen om een lampje te vervangen. Kortom een fijne garage met klantvriendelijk personeel, ik kom er al jaren tot volle tevredenheid
Een Fijne relaxte kennismaking. Riep met een n vertrouwd en goed gevoel op wat voor ons heel belangrijk is.
Deskundig
Goede service en communicatie
N.v.t.
Je word goed en vriendelijk geholpen alles is naar wens verlopen.
Ze komen na wat ze afspreken
Er wordt altijd snel en accuraat gehandeld.
Vakkundig en vriendelijk personeel. Komen afspraken na. Bij reparaties duidelijke uitleg en advies.
Mijn auto deed niks meer. Een monteur van Autobedrijf Reijrink kwam het voor de deur oplossen. Heel fijn!
Ik had autoverlichting aan laten staan, gevolg lege accu...na mijn melding kwam de monteur direct om me weer op weg te helpen En onlangs werkte de ruitenwisser niet meer optimaal , ging bij de garage aan voor afspraak. Er werd meteen tijd gemaakt en nieuwe ruitenwissers gemonteeerd.
Correct, vriendelijk en deskundig. Fijne garage. Houden zo.
Altijd fijne en goede service