Wij hebben een prettige ervaring gehad tijdens ons bezoek aan het bedrijf. Vriendelijk geholpen door de heer Matthijs.

Veel keuze en een prettige verkoop

De sfeer is prima en de auto,'s zien er netjes uit en een verkoop is snel geregeld

Vriendelijk en eerlijk

Mooie auto gekocht. Fantastische service!

Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Mooi schoon bedrijf met een vriendelijke eigenaar.

Top service

Mijn eerste auto gekocht. Wilde het natuurlijk het liefst gelijk meenemen maar dat kan natuurlijk niet. Binnen 1 week stond de auto klaar. Er is zelfs aangeboden om mij op te halen van station Ommen hier heb ik geen gebruik van gemaakt maar wat een top service. Bedankt!

Goede en snelle afhandeling

Vriendelijke verkoper, eerlijke prijs. Ophalen verliep netjes, en er werd ruim de tijd genomen om gehele voertuig uit te leggen! Auto stond keurig in een aparte “ oplever” garage! Mss tip: flesje wijn bij oplevering had het helemaal af gemaakt!

Gebruikte auto gekocht afgeleverd als nieuw.

Uitstekende service

Het is altijd prettig zaken doen. Als je ze nodig hebt staan ze voor je klaar. Al jaren mijn garage!

Prettig bedrijf om zaken mee te doen.

Ze hebben een mooi aanbod auto's, geven duidelijk uitleg en advies

Voorals goed bevallen

Een kleine attentie was leuk geweest

Auto perfect geleverd, komt afspraken goed na. Zeer tevreden

Zeer goed allemaal

Zeer correct geholpen met de aanschaf van een nieuwe auto alles tot in de puntjes uitgelegd zeker een aanrader komt afspraken na

Super autobedrijf Rudie Wetering

Na een week van mijn aangekochte auto ben ik zeer tevreden. De aflevering van de auto was zeer goed netjes gepoetst zowel van binnen en van buiten en de afgesproken grote beurt. Ik ben zeer correct en klantvriendelijk geholpen, goede uitleg gekregen nette inruil prijs voor mijn ingeleverde auto en een nette prijs voor mijn nieuwe auto betaald. Dit bedrijf heeft mij verrast door de prettige en nette verschijning van het geheel. Kan dan ook dit bedrijf zeer aanraden en kom zeker terug bij aankoop van een volgende auto.

heel goed.

wij hebben een prima ervaring. we zijn vriendelijk en professioneel geholpen. en de auto doet het goed!

Mijn mooiste verjaardagscadeau

Ik had in november 2021 een zoekopdracht neergelegd naar een Volvo XC40 met voor mij wenselijke opties en gewenste leveringsperiode februari 2022, (mijn verjaarsmaand). Het contact verliep vlot, professioneel. Ik ben super tevreden over het resultaat.

Wij zijn goed geholpen bij de aankoop van onze auto.

Vriendelijk, deskundig en betrouwbaar.

Het was top

Een zeer goed gevoel! Alles ging snel en hoef ik ben super tevreden! Top service.

Top ervaring!

Top services! Het ging allemaal heel snel, contact verliep fijn en heel snel.

Super service!

Fijn dat en goed contact!

Is goed

Bijna 14 jaar al bij Rudie Wetering. Weet niet beter dat ik daar mijn auto heen breng of bij hun koop.

Super ervaring

Onze ervaring met Wetering is zeer goed te noemen!

Goed contact, verstandige adviezen, en een betrouwbaar en mooi product.

We zijn erg tevreden

We zijn erg goed goed geholpen en zijn zeer tevreden over de auto die we gehaald hebben

Top bedrijf !!!

Alles ging super snel, en communicatie was heel goed. ben heel bij met mijn nieuwe auto Toyota C-HR . Nogmaals bedankt allemaal voor de goeie service !!!

Alle verwachtingen waargemaakt

Auto gekocht en zeer tevreden.

Hellendoornseweg 24

8148RH Lemele