Goede ervaring!

Voor het eerst bij deze garage een auto gekocht en werden prima geholpen. Bij de aflevering van de auto werd alles goed uitgelegd en we hebben dan ook een goede indruk van deze garage.

Heel goed!

Goed geholpen.

uitstekend

Zeer correct zaken afgehandelt!

uitsteken

goed en goed behandel.

keurig en net heid hoogin fandel

goede monteurs die je graag helpen over al mee

Prettig geholpen

Prettig geholpen

Prima ervaring!

Keurig en net bedrijf. Ik heb er een nette auto gekocht. De aflevering was ook prima en precies volgens afspraak. Aan de persoonlijke benadering en hun betrouwbaarheid kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Geweldige voorlichting over de auto

vriendelijke ontvangst,duidelijke uitleg.en goed geoefend met de auto. van schakelauto naar automaat.

Vakkundig, secuur en uitstekende service

Je moet de auto eerst kopen voor je een proefrit mag maken

In de ochtend gebeld om een afspraak te maken om een auto te bekijken en even mee te rijden. Was geen probleem, we waren die middag welkom. We moesten een uur rijden om er te komen, maar dat hadden we er voor over. Eenmaal daar, stond de auto nog in de showroom en mochten we er alleen mee rijden als we konden garanderen dat we hem zouden kopen. Dat kan je echter niet beoordelen als je nog niet hebt gereden he... meneer wilde niet dat de auto vies werd...! Na enige discussie werd nog voorgesteld dat we hem dan misschien wel even mochten meenemen als we daarna de kosten voor het wassen zouden betalen. Serieus?! Deze meneer wilde denk ik geen auto a € 25.000,- verkopen. Jammer dan, wij slagen wel ergens anders. Ergens waar ze wel klantvriendelijk zijn!

We kijken op de onderhandeling met een goed gevoel terug.

Heel erg Klantvriendelijk

Laatst heb ik mijn “nieuwe” auto opgehaald. Omdat ik zeer specifieke wensen had heb ik een zoekopdracht doorgegeven aan Rudie en Matthijs. Toen de auto aan de zaak was heeft Matthijs mij alles netjes uitgelegd en is hij alle functies van de auto bij langs gegaan. Ook hebben ze de auto heel netjes afgeleverd. Ondanks dat hij 3 jaar oud is leek hij wel nieuw. Top bedrijf kom er zeker weer!

prima bedrijf!

Gewoon een no nonsens garage. Komt afspraken na en helpen goed en vriendelijk. Geen supermoderne garage qwa uitstraling maar dit hoeft voor mij ook niet. Het gaat uiteindelijk om de manier zoals ze je helpen Een aanrader als je op zoek bent naar een mooie auto!

Klantvriendelijkheid van de bovenste plank

Rudie wil je overal mee helpen. Niets is hem teveel.

Vriendelijk geholpen

Mathijs nam alle tijd om ons te woord te staan en te adviseren. Wij bevelen dit bedrijf, wat in een prachtig natuurgebied ligt, van harte aan.

Auto prima volgens afspraak afgeleverd, goede uitleg van de instrumenten door Matthijs gehad

Zeer klantvriendelijk en en goede uitleg bij alles . Kom er zeker weer met de auto.

Uitstekende ervaring

Ontvangst was netjes, informatie prima en de uitleg bij het ophalen van de auto was ook goed.

Heel erg klantvriendelijk

Deze eigenaar is heel erg klant vriendelijk je kan merken dat hij het super leuk vindt om mensen blij te maken met een nieuwe auto en je met een goed gevoel erover geeft.

Super blij met mijn "nieuwe"Auto!

Fijn bedrijf, duidelijke communicatie, no nonsens, what you see is what you get! Matthijs is bekwame aardige kerel!

Goed en persoonlijk advies

Wij waren op zoek naar een auto met ruimte en waren niet aan merk of carrosserie gebonden. Na een budget gesprek gelijk een proefrit gemaakt in een nette SUV die voldeed aan onze eisen, later die week hebben we de deal rond gemaakt. En zijn wij tevreden nieuwe eigenaar van een nette occasion.

Was top

Ontvangen kopkoffie een goede uitleg van de auto

Enorm goed en snel geholpen, topservice!

Heel snel geholpen, super klantvriendelijk. Ik zou het voor de volle 100% aanbevelen!

Nette behandeling en keurige aflevering

Hellendoornseweg 24

8148RH Lemele