Reactie van het bedrijf
Wendy,
Vervelend dat je een negatieve ervaring plaatst.
De witte Nissan Qashqai waar u voor kwam stond inderdaad in de showroom.
We hebben samen met uw man de Nissan bekeken en jullie wilden wel graag een proefrit maken. We hadden het totaal nog niet over de eventuele aanschafwaarde gehad.
Jullie wilden graag rijden om te proberen of de motor die in deze Nissan lag beter aanvoelde dan een andere waar jullie ook al mee gereden hadden.
Ik heb aangegeven dat ik de Nissan buiten wilde zetten als we het over het financieel plaatje eens waren. Om vervolgens te voorkomen dat een showroom schone auto in deze periode van het jaar vuil terug komt en er veel aandacht weer aan besteed moet worden om de Nissan weer showroom waardig te krijgen. Uw man reageerde gelijk, dan is bij deze de Nissan verkocht. Dat vond ik een vervelende opmerking en heb daar op gereageerd waarom nu ineens wel? We hebben nog wat gepraat, toen gaf uw man aan als we € 25,00 borg betalen heeft u daar vrede mee. Dit nog nooit eerder gedaan, maar dit gaf mij wel een teken van jullie zijn serieus. Dit ging bij u zelf niet en gaf aan wij gaan weer. Prima, wellicht tot ziens.
Vervolgens verlaten jullie de showroom, hier in het oosten kan nou eenmaal nog veel zoals de sleutels in de deur laten zitten. Jullie lopen naar buiten en uw man grijpt de sleutels van de showroom deur. U vraagt aan uw man wat ga je er mee doen? Uw man reageert "we komen vannacht wel weer".
Wij willen best auto's verkopen, maar onze ervaring is dat de auto en het financiële plaatje passend moet zijn. Een proefrit is niet de doorslag gevende factor.
Het ging om een Nissan van 1,5 jaar oud met slechts 11.000km. Hiervan hoef je echt geen zorgen te maken of de koppeling wel of niet soepel gaat.