Je wordt goed geholpen en zeer kkant vrindelijk

Kopen zónder kijken, het werkt perfect bij Rudie Wetering

We vonden de perfecte Nissan Qashqai via internet bij Rudie Wetering. Alleen, de afstand was ruim 200km. Toch wat ver om eerst te gaan kijken. Op basis van de vele, zeer positieve reviews én een portie vertrouwen, hebben we telefonisch contact gehad met Matthijs en daarna via email de koop in orde gemaakt. Afgelopen vrijdag zijn we de auto gaan halen en deze was helemaal zoals afgesproken. Netjes gepoetst, alles klopte. Een klein uurtje later zaten we dan ook al weer in de nieuwe auto terug naar huis. Dit is hoe je in 2021 digitaal een auto verkoopt. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Laat dan de klanten maar vertellen hoe tevreden ze over je zijn. In dit geval een dikke pluim en absoluut een aanrader! Matthijs bedankt! Ps. het was een fantastische verrassing voor moederdag, mede gelukt door jullie.

Prima service en uitstekend geholpen

Vriendelijke mensen,we hebben een leuke deal kunnen maken met Matthijs. Bij de aflevering werd ruim de tijd genomen,voor vragen en uitleg. Een top garage,en komen hun afspraken na. Aan iedereen aan te bevelen. Als je opzoek naar een auto,dan ben je daar aan het juiste adres.

Betrouwbare garage met hele goede service

Onze vaste garage met onderhoud en aankoop andere auto. Zeer tevreden, goede service en aan te bevelen.

Een autobedrijf waar je met veel vertrouwen een auto kunt kopen.

Via de website bij dit Autobedrijf terecht gekomen, vanuit het westen van het land is het een aardig stukje rijden, maar 100% de moeite waard, vriendelijk en kundig geholpen, een goede transactie gedaan, tw. auto gekocht met inruil. De aflevering was een aantal weken later, ook dit was naar alle tevredenheid.

De deal was snel rond. De auto wordt super netjes afgeleverd!

2 jaar geleden kocht ik dezelfde opel crossland X in de kleuren donker rood/zwartood/ zwart

Een fantastische auto met alles drop en dran: GEWELDIGE auto, geen trekker maar héél comfortabel.... EEN AANRADER. Benzinetank is wat klein

Wij hebben een auto gekocht bij Rudie vanaf de verkoop tot de aflevering alles tot in de puntjes geregeld. Als we oblver een jaar of 3-4 weer toe zijn aan een andere auto gaan we zeker bij Rudie kijken of er voor ons een geschikte staat.

prima, duidelijk, rustig

De aanhef van jullie mail is gericht aan Hr A. Melenhorst terwijl ik toch echt een vrouw ben.

Top service

Bij aankomst op het terrein netjes geholpen, duidelijke communicatie en fijne afspraken gemaakt. In een woord top service.

Heel goed

Matijs is de beste man in auto verkopen. Klantvriendelijk heel attent, leg alles netjes uit verteld je alles wat je moet weten over je aankoop en met hem kan je gezellig een babbeltje doen. Matijs bedankt voor alles en wens je heel veel succes verder hoop je ooit weer te spreken.

Prima bedrijf. Verkoper neemt alle tijd voor je. Ze hebben een goede prijs voor de inruil. Het geheel is correct en fijn afgehandeld.

Dit is wat je van een garage mag verwachten.

Betrokken, meedenken, aandacht voor de klant. Zeer goede service.

Fantastisch geholpen.

Gewoon een garage waar ze je naam weten en dat je niet de man van kenteken dat en dat bent. Goede service.

Fijn, eerlijk en oprecht zaken doen, top

Op een fijne wijze een nieuwe Toyota CHR gekocht. Nette uitleg en omdat we geen inruil hadden en met de trein moesten komen zijn we op het station opgehaald. Top

Super geholpen,

Snel, correct geholpen heeft geresulteerd dat we een auto gekocht hebben naar volle tevredenheid.

Ik kan er nog weinig van zeggen. Het contact beperkte zich tot de aanschaf van een auto.

Fijne zaak met mooie sortering

Fijne zaak met mooie sortering

Zou zo weer een volgende auto bij hen kopen Top.

Een fijn persoonlijk contact. Verkoper nam alle tijd om alles duidelijk uit te leggen. Kwam vertrouwd over en ben vriendelijk geholpen.

Klantvriendelijk goede service

Eerlijke prijs , goede service, klantvriendelijk, rondom een tevreden klant die dit autobedrijf aan zou bevelen.

Alles perfect.

Vertrouwd en top geregeld allemaal!

Goede kennis van auto's, betrouwbaar, eerlijk en denkt met je mee! Top aflevering en kom zeker terug als we weer een andere willen kopen! Echt een aanrader!

TOP service

zeer nette zaak

komt afspraken altijd na

Keurig bedrijf

Rudi wetering geeft je een zeker gevoel als je een auto bij hem koopt.

Hellendoornseweg 24

8148RH Lemele