Zeer vriendelijk en klantgerichte service

We hebben voor het eerst een auto gekocht bij U. de Jong. Onze ervaring is eerlijk, er wordt de tijd voor je genomen, wordt met de klant meegedacht en je wordt niet met een offerte op pad gestuurd waar je niets mee kunt. Simpelweg het met elkaar over de prijs hebben en voor inruil kun je prima bij De Jong terecht. De Ford Kuga is perfect klaargemaakt bij levering, onderhouden, schoongemaakt en gepoetst. Deze specialist in Ford gaan we voor service aan onze auto's vast en zeker gebruiken. Op vragen wordt snel gereageerd. Kortom, eerlijke service en vriendelijk!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Afgelopen week mijn scenic weer voor APK/Grote beurt bij Autobedrijf U de Jong gehad. Zoals elk jaar weer dik tevreden, word altijd netjes eerst gebeld voordat er dure onderdelen worden vervangen. Prettig familie bedrijf met vakkennis!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima! Nadat mijn auto me in de steek had gelaten, uiteraard op het moment dat dit absoluut niet uitkwam, heeft Garage de Jong mij uit de brand geholpen. Mijn auto werd opgehaald, ik kreeg een leenauto en binnen 2 dagen was mijn eigen auto weer gerepareerd! Perfecte service!!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Op aanraden van een vriend zijn we bij dit autobedrijf langsgegaan om een BMW te kopen. We weren goed en deskundig door Ane geholpen. De auto was gereed op de afgesproken datum en de aanpassingen en kleine reparaties deskundig uitgevoerd. Een bosje bloemen op de passagiersstoel was een verrassende finishing touch. Het voelt vertrouwd onze auto bij U. De Jong te hebben gekocht en ook te onderhouden. Een aanrader.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto