We zijn zeer netjes en professioneel geholpen bij de keuze van aanschaf van onze auto. Afspraken zijn zeer vlot en adequaat afgehandeld.
Auto in onderhoud bij dit bedrijf, altijd volgens afspraak snel en deskundig uitgevoerd en op de hoogte gebracht
Prima bedrijf. Je wordt er gied geholpen. Prima service.
Fijn bedrijf bij aankoop gebruikte auto 1 minder goede achter band geconstateerd dit tegen verkoper (jeroen Reijs) gezegd geen probleem meteen 2 st nieuwe achterbanden heeft hij laten monteren dat is service. bedankt Richard Demmers Maastricht.
Wederom een super fijne auto gekocht bij dit fijne bedrijf. Netjes volgens afspraak afgeleverd. Goed bezig!!
Zeer goed, open en betrokken communicatie
Betrouwbaar familiebedrijf.
gastvrij, accuraat, persoonlijke service, denken met me mee
Al vele jaren lang een betrouwbaar en vriendelijk bedrijf en een perfecte service!! Petje Af!!!!
Goed. Duidelijke afspraken. Optijd. Vriendelijk
Goede service zoals altijd, meedenkend en oplossingsgerichte houding. Aanrader