Prima, heel goed
geweldig bedrijf,staan altijd voor je klaar,ook zonder afspraak
Mijn autootje weer terug. Even gelogeerd bij Automobielbedrijf de Kantsingel. Maar probleem opgelost!! Wat een service en wat een fijne mensen! Staan altijd voor je klaar! Dat mag wel eens gezegd!
Helemaal naar Oss gereden om een auto te bezichtigen. Zou volgens de verkoper zeer nette auto wezen. Was een tegenvaller, div. deuken/schampen e.d. Daarnast werd er aangegeven dat ze weinig interesse hadden in mijn inruil en werd dus verder weinig moeite gedaan om tot een deal te komen. Koffie staat weliswaar klaar maar verder slechte ervaring!
Beste Gerrit, Het spijt ons dat je een slechte ervaring hebt gehad met ons bedrijf. De auto die jij voor ogen had heeft inderdaad wel wat kleinere gebruikssporen. Maar met 8 jaar oud en 230.000km kun je niet verwachten dat hij als nieuw is. Wat betreft de inruil. Wij willen graag een reëel bedrag voor een auto teruggeven, zodat wij een volgende eigenaar gelukkig kunnen maken met zijn gekochte auto tegen een marktconforme prijs. Als de mensen echter een wereldprijs in hun hoofd hebben, kan het zijn dat wij geen interesse meer hebben in de auto. Mocht u in de toekomst toch een auto vinden welke bij ons in de showroom staat, nodigen wij u van harte uit om te kijken of we nu wel tot een overeenkomst kunnen komen. Met vriendelijke groet, Jeroen Reijs Automobielbedrijf de Kantsingel B.V.
... goed gewerkt... netjes meedenken met de klant en een mooi gewassen auto!!. bedankt
goede service, vriendelijk
Top service!!
Klantvriendelijk, deskundig en goede communicatie
Altijd nog een tevreden klant.
Zeer goed, nette service. Wordt goed mee gedacht
Zeer klantgericht, behulpzaam en correct.
Sindskort brengen we onze auto hier voor beurten en APK keuringen. Er wordt goed gewerkt, goed geluisterd en de prijs valt me altijd weer mee.
Uiterst vriendelijk ,vakbekwame monteurs en klantgericht.En niet te vergeten je krijgt een deskundig advies. Mannen keep up the good work.
Goede ervaring
goede service