perfect en vriendelijk

altijd positief meedenkend

Prima service, niets op aan te merken!

Al jaren klant, prima bedrijf!

Altijd vriendelijk en goede service

Als de auto niet meteen gerepareerd kan worden is er meestal vervangend vervoer, gezien dat wij allebei moeten werken is dat heel fijn.

Ik heb hele goede ervaringen met De Kantsingel

Afspraken worden altijd correct en op tijd nagekomen. De medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam

Snelle en goede reparaties en prima service en klantvriendelijkheid

Zie boven

Vriendelijk

Geweldig en snel geholpen door monteur Ad.

Goede en snelle SERVICE

Laat al jaren mijn wielen/banden wisselen en opslaan en dit spreekt al voor zich

Prima garage en service

gewoon goed en klantgericht

Top, er wordt altijd met je meegedacht!!

Als je problemen met je auto hebt wordt er altijd met je meegedacht, om de storingen zo snel als mogelijk, netjes én zo goedkoop als mogelijk op te lossen!

alles volgens afspraak verlopen

zie hierboven

zie hieronder

Als al vele jaren geweldig tevreden! Vriendelijk en heel behulpzaam. Veel dank.

Al jaren lang uitstekend werk verricht. Opmerking: Graag de naam van mijn overleden echtgenote (Wilma) uit jullie bestand halen.

Auto brengen, even een lift naar huis, telefoontje wanneer klaar, alles oké.

Meedenkend

Een garage die niet op je geld uit is maar met de klanten meedenkt.

Prima service altijd tijd en een oplossing

ik ben erg tevreden.

Zie hieronder

Blij dat alles vooraf goed werd besproken, uitleg en overleg. Tevreden. Ik blijf klant.

Prima service, vriendelijke mensen

Zie hierboven

Uitstekende en snelle service

Bedrijf dat meedenkt. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Perfecte service

Snelle en vakkundige service. Weten goed waar ze mee bezig zijn. Werkplaats en showroom zien er keurig uit

Klantvriendelijk en goede service

Ik kom al jaren bij de Kantsingel. Altijd goede service. Ze zijn transparant en denken waar nodig met je mee. Zeer tevreden.

Auto 2 keer weg gebracht, en 2 keer niet gemaakt.

We belde of garage de kantsingel onze dodge ram kon maken. Na een flinke rekening betaald te hebben kwamen zij tot de zelfde conclusie als wij. De verwarming is kapot. Wij kunnen het niet maken is het antwoord. Dan moet je een "gasboer" bellen? Ze wilde wel de helft van het uurloon terug geven... En het advies om een betere garage te zoeken voor onze Dodge

Als er problemen zijn worden ze altijd keurig opgelost.

Vriendelijk personeel, altijd zoeken naar de beste oplossing.

Zoals altijd zeer tevreden!

De vriendelijkheid van het personeel en de staf. Goede service en advies zoals wij al vele vele jaren mogen ervaren.Een vertrouwd adres waar tevredenheid van de klant hoog inzet vaandel staat!

Goed en snel geholpen.

Snelle service en goed geholpen. Top!

Kantsingel 8

5349 AJ Oss