Meedenkende, gezellige, deskundige medewerkers!!

Meedenkende, gezellige, deskundige medewerkers!!

Uitstekende service

Al jaren een zeer tevreden klant.

Er zit een topteam

Goed geholpen, duidelijke afspraken. Bellen je om je op de hoogte te houden. Denken mee in mogelijkheden.

Al jaren een vertrouwd adres, waar je vertrouwen nooit beschaamd wordt.

Schoorstenen moeten roken. Hier zijn prijzen in verhouding tot het geleverde normaal. Er wordt meegedacht voor alternatieve oplossingen. Gebouw is gedateerd maar de koffiemachine niet hoor :-)

Vakkundig en vriendelijk personeel.

Top bedrijf!

zoals altijd weer geweldig

Ik kom al jaren bij autobedrijf de Pee tot volle tevredenheid... Ook nu weer.. Er wordt naar je geluisterd, er wordt meegedacht.. Er wordt alle tijd genomen om alles uit te leggen.. hier ben je geen nummer... Bedankt weer voor alles!!

Zeer betrouwbaar, vakkundig en klantvriendelijk autobedijf

Wij zijn al meer dan 10 jaar vaste klant van Autobedrijf De Pee. Dankzij vakkundig onderhoud hebben wij met onze vorige gezinsauto jarenlang probleemloos gereden. En als er eens een mankement is staan de mannen van De Pee altijd klaar om het zo snel als mogelijk is weer op te lossen. Ook waardeer ik het zeer dat bij onderhoud en reparatie altijd telefonisch wordt overlegd over de kosten. Daarbij denkt men eerlijk mee bij vragen zoals “ is deze auto de reparatiekosten nog waard?” Recent hebben wij een nieuwe gezinsauto aangeschaft bij Autobedrijf De Pee. Ook hierbij niets dan lof over het gehele verkooptraject, het advies, de inruil, aflevering en serviceverlening daarna. Afsluitend, wij zijn zeer tevreden klant van Autobedrijf De Pee, waar het aloude motto “ de klant is koning” nog dagelijkse praktijk is!

Bonjour super content de votre service

Super content. Très bon produit et bon service. Merci. ( je commanderai encore chez vous).

• Nous recommanderiez-vous? Oui

Fijne webshop, goed assortiment.

Via Google vond ik hier mijn favoriete autopoets (Innotec Easy Polish). Eenvoudig online besteld en snel geleverd!

Goed en fijn verkoopgesprek en auto stond al klaar voor testrit

Wij kenden dit bedrijf totaal niet en zagen een mooie auto op de website. We moesten een uur rijden vanuit Brabant. Aangekomen ziet het bedrijfspand wel een beetje gedateerd uit. Na een goede testrit en een fijn verkoopgesprek hebben we besloten om de auto te gaan kopen. Toppunt is de uitleg van de auto. Historie van het onderhoud, waar de auto vandaan komt etc. Dit gaf ons gelijk een fijn en betrouwbaar gevoel.

Bij autobedrijf de Pee wordt je prima geholpen!

Banden keurig vervangen binnen een uurtje. Verder altijd even de tijd om je vragen te beantwoorden. Fijn! Doordat ze de geschiedenis van je auto kennen, denk ze ook met je mee.

feilloze levering

zoals steeds: perfect

Uitstekende service !

Zowel het telefonisch contact als bestelling online en levering was top!

Goede garage

Goede garage,betrouwbaar,aardige medewerkers( vooral Niels nam alle tijd voor ons)

Prettig geholpen.

Bij aankomst goed verder geholpen bij het definitief kiezen voor een automobiel. Goede uitleg bij vragen en het voelde goed. ik blijf zeker klant bij hen.

Super!

Snelle levering met een persoonlijk briefje erbij.

Geweldig.

Niet eerder meegemaakt,dat een autodealer vlot terug reageert. Jullie zijn vriendelijk,duidelijk,geen gejaag,direkte vragen en antwoorden, en wij als klant weet meteen waar hij/zij aan toe is. Het is voor ons een uur rijden,maar weet nu al voor de toekomst, geen diverse dealers meer af,maar eerst naar de Pee.

Duidelijke site snelle levering

Prima product

Snel en prettig

Snel, persoonlijk, klantgericht

Fijn bedrijf om zaken mee te doen, er werken echte mensen die de zaken snel oppakken. Top

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Top.

Goed ontvangst, snelle beantwoording van vragen. Geen poespas,geen opgemaakte auto's. What you see is what you get. Snelle en goede afhandeling van zaken.

Keurige service en behulpzaamheid

De APK was snel en netjes gedaan. Ik kreeg een keurige vervangende auto tijdens het uitvoeren van mijn APK. Het personeel is ook altijd vriendelijk, professioneel en behulpzaam.

Uitstekend!

Zoals altijd weer prima.

Uitstekende service

Goede en uitstekende snelle service en wat ik heel belangrijk vind is vriendelijk personeel

van Utrechtweg 61 64

2921 LN Krimpen a/d ijssel

180519300

Over Autobedrijf de Pee

Autobedrijf de Pee is sinds 1984 BOVAG specialist. Van de oudste tot de jongste auto, van onderhoud tot schadeherstel... u kunt altijd bij ons terecht!