Wederom uitstekende service

In mei van dit jaar hadden wij bij autobedrijf de Pee een Renault Zoë 22kw gekocht. Met volle tevredenheid de afgelopen maanden mee gereden. Elektrisch rijden was voor ons nieuw. Bij vragen werden wij zeer goed geholpen. Vandaag onze Renault Zoë ingeruild voor een jongere met grotere actieradius. Wederom weer een hele goede service geleverd. Op de vraag raden wij dit bedrijf aan en zeker een hele grote Ja!

Vlot kunnen bestellen. Snel ontvangen. Goede verpakking.

Het was een prachtige beleving om de de Skoda Enyac iv80 op te mogen halen.

In het verkooptraject ben ik vakkundig geholpen en gewezen op de mogelijkheden en opties van de gewenste Skoda Enyac. Uiteindelijk is de auto zonder problemen nog in het besteltraject iets gewijzigd. En bij oplevering bleken nog iets gavere velgen onder te auto te zitten. Ook na aflevering bij vragen was de reactie indrukwekkend snel en "to the point". Proficiat De Pee, met een nieuwe enthousiaste klant.

Goed geholpen

Fijn geholpen, snel en efficiënt geregeld!

Betrouwbaar en vriendelijk

Snelle service, vriendelijk personeel en accurate prijsopgave met overleg vooraf! Al jaren klant en zeer tevreden.

Uitstekende service

Persoonlijke service en afspraak is een garantie.

Niet alles was vroeger beter ;-)

Bij Autobedrijf de Pee krijg je vandaag de dag nog de behandeling en service zoals "vroeger". We kochten een auto met al wat meer kilometers op de teller, natuurlijk ook wat meer kans op een spontaan mankementje. Alles werd binnen de garantie en zoals afgesproken afgehandeld, zonder onverwachte kosten. En meer dan dat. Als extra service werd de auto ook een keer gehaald, dat scheelde ons weer een flinke rit. En natuurlijk altijd een gratis leenauto en een lekkere bak koffie!

Goede overzichtelijke website , mooie prijs

Vriendelijke en uitstekende service

Auto de Pee is een vriendelijk en innovatief bedrijf. De webshop heeft Innotec spullen wat echt top producten zijn. Snelle verzending en altijd een aardigheidje erbij.

Professioneel en betrouwbaar

Bij de Pee werken integere mensen met verstand van zaken. Wij hadden specifieke wensen v.w.b. een andere auto. De Pee is voor ons op zoek gegaan en heeft binnen ons budget, een fantastische auto voor ons aangekocht, grondig gekeurd en van binnen en buiten gereinigd. Ik kan de Pee bij iedereen van harte aanbevelen.

Perfecte snelle levering

Makkelijk om te bestellen Volgende dag in huis

Goed en snel binnen

Prima keurig alles geregeld en snel

Prima! Aanrader

prettige en persoonlijke benadering spreekt mij aan

Voel mij als klant begrepen en gewaardeerd

Laks bedrijf, maar lag aan post.nl

Al 4 dagen geleden wat besteld....nog niets ontvangen. Meeste bedrijven al volgende dag levering..dit bedrijf doet tegenovergestelde. Bleek dus aan Post.nl te liggen....zoals zovaak is dit de zwakste schakel van het geheel. Jammer dat bedrijven hier de dupe van zijn.

Zeer goede service van Arjan en team!

We kwamen voor een andere auto kijken, maar met het advies van Arjan toch besloten een andere auto te kopen die beter past bij onze situatie.

Ik werd netjes ontvangen en te woord gestaan. En heb ik met een goed gevoel een auto gekocht en hij netjes thuis afgeleverd.

Super service zoals altijd

Ook deze keer weer heel goed geholpen, nadat mijn auto ruim 15 maanden stil stond door mijn ongeval. Een tevreden klant

Na bestelling duidelijkheid over levering termijn.

Prettige ontvangst en service.

Ontvangen met een bakje koffie altijd goed begin

Nette verzorgde verkoopervaring legde alles goed uit

Prima uitgevoerd en geregeld

Reparatie duurde wat langer, maar is met een goede oplossing toch voor elkaar gekomen.

Topservice

Goede kwaliteit!!

Top ervaring

Ik werd meteen goed ontvangen en te woord gestaan. Hierdoor was ik zekerder van mijn keus hier een auto te kopen.

Goeie service, klantvriendelijk

Snel geholpen, proefrit en op afspraak.

van Utrechtweg 61 64

2921 LN Krimpen a/d ijssel

180519300

Over Autobedrijf de Pee

Autobedrijf de Pee is sinds 1984 BOVAG specialist. Van de oudste tot de jongste auto, van onderhoud tot schadeherstel... u kunt altijd bij ons terecht!