Mooi bedrijf

Vriendelijk personeel die ook nog ff de tijd voor je nemen zeer goed geholpen met de aanschaf van een nieuwe wagen

Snelle levering

Één stuks Inno-X 500ml spuitbus besteld voor reinigen van blank aluminium profiel. Werd snel geleverd, nog niet uitgeprobeerd (net binnen gekregen) maar uitstraling en reviews zijn veel belovend. Wordt blijkbaar veel gebruikt door de professionals dus heb alle vertrouwen in een goede werking.

goede service

Goede en fijne ervaring met het autobedrijf

Behulpzaam, aardige en vriendelijke mensen. Ze doen hun best om je op je gemak te voelen en nemen de tijd je alles goed uit te leggen. Ze dwingen je nergens toe of overtuigen je ook nergens toe. Gaat heel fijn. Ik heb gelukkig alleen goede ervaringen gehad met auto bedrijven, maar deze was echt heel fijn.

Wij zijn niet voor niets al tientallen jaren klant bij dit bedrijf

Goede service, vriendelijk personeel,

kapotte flacon

Tot mijn grote verbazing was de flacon onderaan gebarsten waardoor een deel van de inhoud in de doos was terechtgekomen. Het was één en al plakboel

Vlotte bestelling

Vlotte bestelling van ģewenst product. Nog in verwachting van levering.

Betrouwbaar en uitstekende en snelle service!

Renault Zoe gekocht. Zeer nette auto tegen redelijke prijs. Service was uitstekend en we werden snel en adequaat geholpen.

Klant is koning echt top

Klant is koning een garage die met je mee denkt

Geweldige service, auto gebracht en gehaald!

De banden waren aan vervanging toe en ik kon gelukkig snel terecht. Een prima leenauto mee gekregen. Daarna is mijn auto teruggebracht en de leenauto opgehaald. Zulke service tegen concurrerende tarieven, ik wist niet dat dit nog bestond! Geweldig

ZEER FIJNE ERVARING

zeer betrokken, kundig en goed meegedacht met ons ( de klant) wij zijn erg tevreden!

Alles prima geregeld aardige mensen helemaal top

Zeer goed bedrijf

Duidelijk, goede communicatie, professionals, betrouwbaar.

Duidelijke en snel geleverd

Top!

Altijd duidelijk, goede kerels en echt vakwerk!

Top!

Ze denken mee en vragen ook wat je wilt. Daarnaast wordt gewoon vakwerk geleverd!

Gedan wat ik gevraagd heb

En nog lekkere pepermuntjes gekregen

Goed en adequaat advies gekregen

Eerlijke informatie over de prijzen en geen verborgen kosten. Goed advies en de vragen werden goed en serieus opgepakt.

Servicegericht & betrouwbaar

Ik was op zoek naar een nieuwe, stevigere auto met iets meer comfort. Na een zoektocht op internet en veel vergelijken, kwam ik uit op de Suzuki Swift 1.2 Style Easss, zwart van kleur en met licht metalen velgen. Met het budget dat ik wilde uitgeven, wilde ik daar graag een stukje zekerheid bij. Daarnaast vond ik het belangrijk zo'n grote aankoop bij een integere garage te doen. Via de Bovag website kwam ik terecht bij Autobedrijf de Pee. Vanaf de eerste kennismaking zat het meteen goed. Niels is erg servicegericht, neemt de tijd en is enthousiast. De auto had een paar kleine schoonheidsfoutjes/beschadigingen op het interieur, dit was niet op de foto's waarneembaar, maar hier zijn we samen uitgekomen. De auto is voor oplevering zeer vakkundig hersteld. Niels dacht goed mee, dat noem ik service! De auto is echt een plaatje om te zien, rijdt en schakelt perfect!

Goede service!

Vriendelijk personeel en leveren kwaliteit !

Prima bedrijf

Ik heb goede ervaringen met de Pee Prima service, vriendelijk personeel

Super goede service en goede kwaliteit

Wij hebben een elektrische auto gekocht We kregen goede uitleg over voor en nadelen elektrisch rijden. Op dat moment hadden ze niet echt wat we zochten. We wilden een auto met iets grotere accu. Maar ja daar laat dit bedrijf het niet bij zitten en ze hebben er gewoon een voor ons opgezocht. Nu trotse eigenaars van een Nissan Leaf uit 2016 Super mooie auto Rijd lekker Goed afgeleverd Super goede service Alles kan in overleg Prijs kwaliteit lijkt ons ook erg goed En ook nog een leuk kadotje na afloop Bedankt autobedrijf de Pee (Niels de Pee) Dit bedrijf voelt aan als een eerlijk en betrouwbaar bedrijf. Ze doen wat ze zeggen!

Uitstekende klant ervaring

Zag op autotrack een prachtige auto staan. Scherp geprijst. Qua onder handelen was niet zo veel mogelijk. Heb 50 % korting gekregen op aflever pakket. Alle afspraken zijn keurig na gekomen. 1 klein verbeter punt. Lever een auto af met volle tank. Na 20 km moest mijn vrouw al tanken. Verder super blij met de auto .

Vaklui die ‘t begrijpen

Ik heb een wat oudere Citroën bus die ik gebruik voor vakanties en vervoer van oude fietsen die ik renoveer. De bus is alweer 21 jaar oud en had startproblemen die verder gingen dan een lege accu of kapotte startmotor. Omdat de andere auto ook naar tevredenheid is aangekocht en goed wordt onderhouden door de jongens vd Pee, heb ik de bus laten ophalen in mijn woonplaats. Fijn om te zien dat Arjan en zijn team vaak de uitdaging aangaan daar waar andere garages al snel opgeven. Mijn oude bus snort weer naar tevredenheid van hot naar her! Top

Hele goede ervaring gehad met autobedrijf de Pee. Fijne mensen met verstand van zaken. Ook kun je terecht met al je vragen waarop ook snel wordt gereageerd.

van Utrechtweg 61 64

2921 LN Krimpen a/d ijssel

180519300

Over Autobedrijf de Pee

Autobedrijf de Pee is sinds 1984 BOVAG specialist. Van de oudste tot de jongste auto, van onderhoud tot schadeherstel... u kunt altijd bij ons terecht!