Vriendelijke en kundige medewerkers

Anderhalf jaar geleden de auto gekocht bij Heijne. Door de vriendelijke afhandeling ook terug gekomen voor de onderhoudsbeurten. Dit bevalt me prima. Er wordt meegedacht. Mijn auto moest gekeurd worden dus ik dacht meteen maar een grote beurt dan. Maar aangezien ik in juni ook al was geweest, is alleen het hoog nodige uitgevoerd. Medewerkers zijn vriendelijk, wordt snel geholpen of er wordt navraag gedaan.

Deskundige en vriendelijke monteur

Ik kom al sinds het ontstaan van het bedrijf voor aanschaf en onderhoud. Ook deze keer weer fijn en snel op weg geholpen!

Fijne service

Wij werden vriendelijk geholpen bij Autobedrijf Heijne en konden al gauw onze nieuwe auto ophalen. Erg fijne service!

prima geregeld!

afspraak gemaakt, daar gekomen en afgesproken hoe lang het ongeveer ging duren en dat klopte aardig !

Prima ervaring

Goed geregeld

Uitstekende service

Heb mijn auto hier een half jaar geleden gekocht en ben onlangs terug geweest voor een onderhouds beurt. Ik ben wederom weer heel tevreden met de service en de vriendelijkheid van de medewerkers van Heijne auto's...Topservice!!!

Een super ervaring

Wat was ik blij dat ik bij jullie mijn auto vond. Een superservice, hele aardige mensen, met liefde voor het vak. Ben echt heel blij met de aankoop, en raad mensen aan om even bij jullie te gaan kijken. Dank jullie wel.

Naar tevredenheid geholpen door de verkoper

Een BMW 3-serie hier gekocht en ben zeer tevreden over hoe het verkoopproces is verlopen.

Zoals gewoonlijk weer goed geholpen en advies ontvangen met de onderhoudsbeurt/APK

Onderhoudsbeurt/APK weer goed zoals altijd met tevens het advies voor de volgende keer.

Erg fijne hulp!

Bedankt!

Goede, snelle, betaalbare service

Goed bedrijf Fijne ervaring

Vriendelijke mensen. Goede service echt een aanrader als je op zoek bent naar een nieuwe gebruikte auto.

Echt goed geholpen en goed geadviseerd!

Prima geholpen en nu mooie audi a3 e-tron. Tot nu toe heel tevreden.

Ik ben blij!

Wij zijn zeer klantvriendelijk geholpen door Bram en Paul van Autobedrijf Heijne. De rit vanuit het zuiden was absoluut de moeite waard. Groot aanbod, snelle service en goede inruilmogelijkheden. Ik heb mijn “nieuwe” autootje nog maar nét en ik hoop er nog jaren met veel plezier in te kunnen rijden!

Vriendelijk en betrouwbaar

Goed bedrijf

Precies gekregen wat ik wil

Goed geholpen door aardige mensen. Veel informatie en goede prijs. Zeer professioneel

Zeer prettig goede ervaring

Prima ervaring. Autobedrijf Heijne heeft een prettige open sfeer. Konden zelf lekker rond kijken en proefritje maken. De verkopers zijn heel vriendelijk en staan je netjes te woord. Wij konden zelf onze afleverdatum bepalen. Verders is de aflevering netjes verzorgd en alle afspraken na gekomen. Kortom prettig autobedrijf met goede service.

Prima garage, steekt niet boven andere garages uit.

Prima garage en contact. Wat moeizaam om afspraken mee te maken omtrent bovag garantie bijv. Daarnaast wordt de auto gepoetst geleverd, echter is dit zeer grof gedaan. Wij moeten onze auto alsnog bij een professionele poetser brengen om de ontstane halo's eruit te halen. Kosten 150 euro. Prettige en vlotte communicatie.

goede service

ik had op autovooraad een mooie fiat gezien en vroeg mijn af wat ik erbij moest leggen nou dat viel reuze mee dus heb ik het gedaan. maar mijn zoon wil de auto wel omdat ik haast niet meer grote afstanden maak ik heb mijn auto aan mijn zoon gegeven en bij heijne gekeken dus ga ik nu voor een skoda fabia.

Mooie auto's

Begin dit jaar een Volkswagen Golf Variant gekocht. Tot op de dag van vandaag zeer tevreden mee. Goede prijs voor zowel de gekochte auto als voor de ingeruilde auto. Het is fijn dat de onderhoudshistorie aanwezig is en inzichtelijk gemaakt is. Hierdoor weet je wat er aan de auto gedaan is en waar je aan toe bent. In de eerste weken viel mij op dat de buitentemperatuur sensor niet klopte. Gebeld, en dit werd meteen opgepakt door de werkplaats. Een week later kon ik de auto brengen en is alles onder garantie vervangen.

Nette afhandeling

Op zich goed geholpen. Er was onduidelijkheid over de inhoud van het afhandelpakket a 600 Euro. Ik was bijvoorbeeld uitermate verbaasd geen volle tank aan te treffen, wat bij andere bedrijven wel het geval is. Trekhaak is keurig onder de auto gezet. Afhandeling erg vriendelijk.

Super team!

Dikke complimenten voor de verkopers van autobedrijf Heijne. Goed advies gekregen en ik rijd heerlijk rond.

Vriendelijk en snel geholpen

Snel en vriendelijk geholpen!

Hele fijne ervaring, professioneel, vriendelijk en betrouwbaar

Wij zijn geholpen door Bram. Als zeer professioneel, vriendelijk en betrouwbaar ervaren. Je merkt dat er een hele relaxte fijne sfeer hangt.

Onbetrouwbaar

In september vorig jaar heb ik hier een Volkswagen Golf gekocht. Bij aankoop is ervoor gekozen om een BOVAG-garantie te nemen wat betekent dat mankementen die bij aankoop onzichtbaar waren kosteloos gerepareerd kunnen worden. De afspraak was dat ik bij mijn garagehouder om de hoek kleine mankementen kan laten repareren vanwege de verre afstand. Wat blijkt? Binnen zes maanden was er een klein mankement zichtbaar dat tijdens aankoop onzichtbaar was maar was het volgens Heijne onmogelijk om dit elders te laten repareren. De kosten waren dus voor mij als klant ondanks de garantie.

Lijnderdijk 83

1161 KD Zwanenburg