top

Wij hebben onze Opel Mokka daar gekocht en ook in onderhoud 1 jaar volledig garantie gehad op de auto. Heb je een probleem ff bellen , ze helpen je gelijk en een leen auto staat klaar.

Deskundig en klantvriendelijk

Altijd behulpzaam en goede adviezen en service

Goede service en klantvriendelijk

Goede service en klantvriendelijk

Beter kan het niet!

Aut keurig gewassen terug, grote beurt en remmen. Tijdig gebeld over extra werk. Zo hoort het.

Fijne service .

Een fijne betrouwbare garage. Vriendelijk personeel.

Kia pikanto 2019 gekocht aflevering auto was prima.

Klant vriendelijke

Vriendelijk en goede kwaliteit

Mooie prijs voor een goede auto

Via een externe website op een advertentie van een Kia Niro uit 2018 belandt. Gezien wij in Assen wonen, was het een kleine moeite om een proefrit te komen doen. Vooraf vriendelijk te woord gestaan, ook bij ontvangst niets aan op te merken. Onze inruil werd niet de grond in geboord (gebeurt vaker bij andere garages) en kregen we een schappelijke prijs voor. Standaard een fabrieksbeurt en 12 maanden bovag garantie, goede service. Ik zou deze garage zeker aanbevelen. PS: ik was het vergeten, maar de taart met de auto erop brengt altijd een glimlach.

Top bedrijf!

Onlangs een ca. 1 1/2 jaar oude geïmporteerde Mercedes GLC300e van D&D Import gekocht. Aanvraag, bezichtiging en aankoop was helemaal professioneel en met de beide mannen van D&D super plezierig! Een plaatje van een auto, helemaal volgens de afspraken. Zij zijn op en top betrouwbare vaklui in de autowereld. Dat zie je niet zo vaak meer.

Doorten biedt een uitstekende service waarbij het personeel precies weet wat de klant wil, alles in

Wij hebben meerdere auto’s en zijn al jarenlang klant bij Doorten. Het personeel is zeer kundig, denkt écht met je mee en weet precies wat je als klant nodig hebt. Of het nu gaat om onderhoud, reparaties of advies bij grotere beslissingen – alles gebeurt in goed overleg en met oog voor kwaliteit én kosten. Je merkt aan alles dat ze hun vak verstaan en het beste met je voor hebben. Onze zorgen worden keer op keer volledig weggenomen. Wat ons betreft is Doorten veruit een 10-sterrenbedrijf – 5 sterren doen ze tekort!

aankoop auto

netjes geregeld

Uitstekend bedrijf!

Prima service, vriendelijk, denken met je mee.

Klant vriendelijk

Zeer goed geholpen ze nemen alle tijd voor je

Supergoede service

Stuk voor stuk hele aardige mensen die de tijd nemen voor een goed advies. Echt een aanrader.

Goed en snel contact gehad Komt zijn afspraken na Goede service en vriendelijk personeel Nette auto's

Goede service en betrouwbaar

Prachtige auto gekocht en snel afgeleverd. Fijne garage / autoservice waarbij er geen sprake is van hard onderhandelen, maar een gesprek waarbij je tot elkaar kan komen in een ontspannen sfeer. De service voelt bijna huiselijk aan! Ik zou hier zeker weer komen en anderen aanraden!

Super service

Prettige ontvangst enzeer goede service.Ik zou zeker weer van Haarlem naar Gasselte rijden. Bedankt medewerkers van Garage Doorten

Snel en betrouwbaar

Goed te bereiken en op de hoogte houden middels app contact

Goed, snel en zeer betrouwbaar!

Zie boven

Zeer vriendelijk, professioneel en correct!

Vanaf het eerste contact kregen wij een goed gevoel over dit bedrijf en medewerkers. De geadverteerde auto voldeed helemaal aan de beschrijving. Kortom zeker een aan te bevelen adres! Mochten wij wederom een auto zoeken dan zullen wij zeker weer contact opnemen met autobedrijf Doorten.

Aardige medewerkers en goed bereikbaar.

Ik heb een auto laten importeren door Doorten uit Duitsland. Dit verliep zonder problemen. Een kleine 'stotter' tijdens het rijden met de 'nieuwe' auto werd vlot en ontspannen opgelost. Al met al een prima ervaring.

Waar de klant koning is

Inmiddels vier auto’s verder.

Prima met een klein minpuntje (voorlopig)

Prettige vriendelijke mensen. Alles was bijzonder goed geregeld, afspraken meer dan goed nagekomen. Heerlijke taart bij oplevering gekregen. Ik zou bijna het hoogste cijfer hebben gegeven, ware het niet dat ik bij thuiskomst ontdekte dat het autohandboek in het Duits was. Vervelend want nu moet ik daar weer achteraan.

Perfecte service en afhandeling!

Auto laten importeren door D&D Import. Alles door hen laten uitvoeren, en hierover super tevreden. Contact met Rick was ook zeer positief: neemt de tijd voor al je vragen en schept vertrouwen. Al met al dus louter positief en wellicht mijn volgende auto weer via dit bedrijf. Zeker een aanrader!

Dorpsstraat 17

9462PJ Gasselte