Reliable

Very professional . One of my best experieces with a company and the people there.

Niks op aan te merken!

Prima! Doen wat ze zeggen en komen hun afspraken na.

Correct bedrijf, super afgeleverd

Tweede auto hier net gekocht. Vandaag afgeleverd, keurig geregeld en verzorgd

Meedenkend en zeer correct

Personeel die meedenken met de klant, als ze een Michelin ster kunnen geven kwamen ze er voor in aanmerking

wat een vertrouwen in de klant met uitstekende service

ik hoefde mijn inruilauto eigenlijk helemaal niet te laten zien op basis van puur wederzijds vertrouwen Klasse !! Toch wel even apart langsgegaan om de auto te laten zien En wat zag de occasion er gelikt uit…net als nieuw Heel erg tevreden!!!!!!

Goede service en eerlijk

De eigenaar was verrassend eerlijk over de inruilprijs van mijn Audi. Dat is een verademing in deze bedrijfstak. Ik heb een fijne andere auto kunnen kopen. En kreeg een lekkere slagroomtaart bij de aankoop. Helaas werd ik 1,5 maand na de aanschaf aangereden en was mijn aankoop total loss. Door de garantie bij aanschaf kreeg ik gelukkig het hele aankoopbedrag terug. Het is jammer dat mijn aankoop van korte duur was, maar ik heb wil dit mooie bedrijf nog wel even complimenten geven voor de topservice en gastvrijheid. Mocht ik in de toekomst weer een auto willen kopen, dan kom ik graag bij Doorten!

Goed.

Vriendelijke service. Duidelijke uitleg. Goede adviezen. Testritten gemaakt. Kortom prima lokale garage.

duidelijk en eerlijk

duidelijk en eerlijk

Top service

Vriendelijke mensen. Auto voor eerlijke prijs gekocht. Keurig garage bedrijf.

Zeer behulpzaam en denken mee

Zeer korrekt komen afspraak na kortom een modern bedrijf met goede service

Nette en goede garage

Zeer behulpzaam en meedenkend met de klant, goede service en komen afspreken na.

Fijn en gemoedelijk bedrijf!

Een prettige samenwerking tijdens de aankoop van onze andere auto. De auto werd keurig afgeleverd en stond in de showroom voor ons klaar, zodat we zo weg konden rijden.

Eerlijk, betrouwbaar vriendelijk

Ik heb hier mijn auto gekocht. Vriendelijk geholpen en goed advies gekregen. De verkoper kende de auto en wist wat er aan schortte. Hij gaf zelf al aan dat dat allemaal hersteld zou worden, zonder dat ik daarover hoefde lopen te leuren. Mijn auto blijft hier zeker ook in onderhoud!

Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Top!

Positief en vertrouwenwekkend

Vriendelijke bejegening, kundige monteurs en een eerlijke prijs voor verrichte reparaties en onderhoud.

Behandeling van Mens en Automobiel is erg goed

Elke keer ben ik heel tevreden over alle onder genoemde punten.

Prima garage met mooie occasions en vriendelijk personeel

Goede ervaring met het kopen van onze 'nieuwe' en inruilen van onze 'oude' auto Vlot en duidelijk,en afspraak is afspraak bij aflevering+een zeer lekkere taart mee naar huis Zeker aan te raden mocht je op zoek zijn.

goede service

de koffie staat altijd klaar als je moet wachten dan krijg je een andere auto mee

Goede prijzen en heel Goede service

Prima en snelle service!

Uitstekende ervaring mbt uitgevoerde reparatie. Ook tav snelle afhandeling, uitleg, klantvriendelijkheid en gratis beschikbaar stellen van een leenauto.

Deskundig en vriendelijk geholpen.

Er werd goed geluisterd naar onze wensen. Na een proefrit werden we het snel eens over de inruil en de aankoop. Afspraken zijn prima nagekomen. Kwam met een heerlijke taart met foto van de auto erop. Kortom heel tevreden klanten.

Een prima bedrijf, goede communicatie, afspraken worden nagekomen.

Ik was op zoek naar een mooie cabrio, en gevonden bij Doorten. Prima ontvangst gehad, verkoper met veel kennis die ook nodige terug koppelingen geeft. Een proefrit gemaakt en een fijn nagesprek. De koop gesloten met een goed gevoel. Een autobedrijf om aan te bevelen.

Houden zich aan alle afspraken enn realiseren het

goede kwaliteit en prettige behandeling

de service uitstekend.

Dorpsstraat 17