Prima garage

Nette correcte garage met vriendelijk personeel

Prima communicatie en service

Prima communicatie en service

Goed en professioneel geholpen.

Deskundig personeel en alles altijd in overleg.

Keurig Autobedrijf met mooie Auto,s

S, Middags gebeld met de verkoper en gevraagd of de Toyota Aygo nog beschikbaar was. De Auto was nog beschikbaar een aantal vragen gesteld aan de verkoper duidelijk antwoord gekregen . Overlegd met mijn vriendin in gelijk in de Auto gestapt in de auto opgehaald . Auto zag er goed uit zoals de verkoper had omschreven. De verkoper had de Toyota keurig afgetankt.

Staan altijd direct voor je klaar

Super tevreden over iedereen die daar werkt. Als ik wat met de auto heb wat niet goed is staan ze direct voor je klaar en wordt het probleem , indien mogelijk, direct verholpen. Onlangs een andere auto gekocht. Ik kreeg er een heerlijke taart bij met een foto van de nieuwe auto erop. En alle papierwerk wordt in no time geregeld. Ga zo door en nogmaals bedankt voor de super service!!!!

Excellent

Reliable service with a smile.

Prima, Beter kan niet.

Door Marcel een hele fijne benadering, luistert goed, denkt mee. Andere collega's ook super vriendelijk en attent. Ook de verrassing bij het ophalen van mijn auto was echt heerlijk. De deskundigheid en vakmanschap kan ik nog niet aangeven, maar ik vertrouw het voor 100%.

Altijd tevreden

Vriendelijk, kundig en goede service

Snelle service

Vriendelijk personeel en snel en goed geholpen

Zodra we met een probleem zitten met een van onze auto 's hebben zij de oplossing.

Deze keer een lekke uitlaat aan de Panda was wederom nu brengen morgen klaar. Met de vraag heb je een leenauto nodig of niet. Gelijk voor beide auto's de APK al ingepland. Super service. Bedankt weer jongens voor de snelle service. Ik kan weer aan het werk. Groetjes Jannie en Evert

Een autobedrijf waar je prima een auto kan kopen

Ik heb hier een mooie Gebruikte Mercedes Gls 400 D gekocht De auto was, zoals omschreven in de Advertentie En bij aflevering kreeg ik ook nog een lekkere Taart

Altijd goede service!

Alweer een prima deal gesloten! Lekker vlot en goed geregeld. No nonsens en gaan! Ik kan iedereen autoservice Doorten aanraden. Volgende week fijn mijn vers gekochte auto ophalen. Paar week terug die van mijn partner.. Top!!

Prima service en denken in oplossingen,

Last minute vakantiecheck voor de camper. Kunnen preventief nu veilig op weg.

Snel, goed en betrouwbaar, klant vriendelijk.

Wel beetje goed

Vond jammer dat de afwerking (het poetsen ) van de auto zo slecht was en daar werd niet op ingegaan en heb hem gisteren nog een keertje laten poetsen . Voor de rest geen commentaar

Super service

Korte lijntjes, bellen mocht er iets bijzonders zijn.

Positief, deskundig en klantvriendelijk!

Eerste auto met veel vertrouwen bij Doorten gekocht. Doorten is erg klantvriendelijk en meewerkend. In een relatief korte tijd een goede deal afgesloten. Leuke auto gezien bij een andere garage van Bosch Service. Kunnen regelen met Doorten dat ik de auto via hem kon kopen in verband met afstand. Binnen een paar dagen kon ik de auto ophalen. Tevens een lekkere taart gekregen ;)

Top Service

Ik was opzoek naar een nieuwe auto. Contact opgenomen, wensen doorgegeven en nog geen week later kreeg ik bericht of ik wou komen kijken. Gekeken en besloten dat het die auto werd, hij voldeed aan de eisen/wensen. Kortom, Super goeie service

Duidelijke communicatie en goed service

Via het een internet advertentie bij Doorten terrecht gekomen. Van te voren telefonisch afspraken gemaakt gezien de reisafstand voor mij. De auto was zoals beloofd en de service en afhandeling ging vlot en professioneel. Kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben!

Duidelijk, eerlijk & servicegericht.

Alles voldeed aan de verwachtingen & was keurig verzorgd. Van het (schoon) neerzetten van de auto voor een proefrit, uitleg over de prijs, het klaar maken voor levering (zelfs nog een nieuwe APK terwijl de oude pas 2 maanden oud was), t/m de daadwerkelijke aflevering van de auto....alles klopte. (Aanschaf van een Opel Insignia / 2023)

Goed gevoel

Net eerste auto gekocht.... Dus de service is nog afwachten, maar het lijkt goed. Lekkere taart trouwens :-)

Top service met zeer vriendelijk personeel!

Mijn mooie auto vorig jaar bij dit autobedrijf gekocht. Nu mijn eerste onderhoudsbeurt gehad. Niets meer dan lof!

Zeer betrouwbaar garagebedrijf!!

Hier word je uitstekend geholpen door vriendelijke vakmensen. Prachtige auto gekocht (de 3e bij Doorten).

Dorpsstraat 17

9462PJ Gasselte