Super en klantvriendelijk

Een passende oplossing

Ik wou een andere auto en die heb ik bij hun gevonden.

auto van Dijk is een top bedrijf

we zijn erg klantvriendelijk en goed geholpen bij auto van Dijk onze volgende auto zal ook weer bij auto van Dijk wegkomen

Vlotte verkoper goede mensenkennis

IK BEN REDELIJK TEVREDEN MET MIJN VOLKSWAGEN UP. 1 MIN PUNT. ER ZIT EEN HELE LICHTE MOTOR IN DE UP. VOOR DE SNELWEG NIET ECHT GESCHIKT EN DAAR HAD DE VERKOPER MIJ EIGENLIJK OP ATTENT MOETEN MAKEN. IK RIJD NIET VEEL OP DE SNELWEG MAAR AF EN TOE MOET IK TOCH NAAR AMSTERDAM OF NAAR HET STRAND. IK VINDVHET JAMMER DAT IK DAT NIET WIST. MAAR MISSCHIEN KOMT ER IN DE TOEKOMST EEN WAT SNELLERE WAGEN BINNEN EN KUNNEN WE OPNIEUW DE DEAL BEKIJKEN. EVENTUEEL WAT TOE BETALEN. IK HOOR HET GRAAG. M.V.G. MARGRIET FRUNEAUX

Vriendelijke service, denk alleen aan tijdig terugbellen

Mijn Volvo moest wellicht worden uitgelijnd. Dit bleek niet nodig. Zou 's ochtends gebeuren en ik zou telefoontje krijgen wanneer het klaar was. Heb echter rond half 3 maar zelf gebeld. Klein verbeterpuntje dus.

Super! Lekker snel en goed, wij zijn helemaal tevreden

Auto van Dijk kopen we nu voor de tweede keer een auto, zeer aan te raden. Blij mee!

Fijn en persoonlijk bedrijf!

Al twee auto's gekocht bij dit bedrijf. Altijd goed, snel en vriendelijk geholpen. Heel erg fijn en raad het bedrijf zeker aan.

Top bedrijf

Heel klantvriendelijk Goede service is de 2de auto die we hier gekocht hebben en zeker niet de laatste Heel blij met onze Peugeot 208 G&G Nieuwenweg Stadskanaal

Vriendelijk ontvangst. Duidelijke afspraken gemaakt. Komt betrouwbaar over

Te korte samenwerking om daar wat over te zeggen doordat ik de eerste auto bij hun hebt gekocht en dus nog geen ervaring met onderhoud van de auto heb gehad. Toekomst zal het zeggen.

Vertrouwen

Geweldige ervaringen. Deskundige mensen die je het vertrouwen in een auto geven en dit ook uitstralen.

Goed bedrijf met hoge inruilprijs.Komen gemaakte afspraken na en snelle en goede service. Zeer zeker de moeite waard geweest om ruim 150 km te rijden voor mijn auto. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.

Fijn geholpen bij onze zoektocht naar een auto. We waren in eerste instantie geïnteresseerd in een Seat Mii, maar dankzij een tip van de verkoper hebben we ook een testrit in een Opel Karl gemaakt. Deze bleek beter aan te sluiten bij onze wensen. Daarnaast hebben we onze auto voor een prima prijs kunnen inruilen. De volgende dag konden we de gekochte auto al ophalen!

was weer super

Zaterdag hier de derde auto gekocht naar alle tevreden werd de auto afgeleverd. Alle gemaakte afspraken nagekomen en we waren zelfs een uur te vroeg maar werden zeer netjes geholpen. Zeer blij met onze nieuwe aanwinst

Behulpzaam en duidelijk

Jordy de verkoper heeft mij goed geholpen. bij het ophalen van de autoavonds was er een oudere vrouw wiens naam ik ben vergeten, deze was wat minder behulpzaam en klant vriendelijk, wellicht chagerijnig.

Top service en mooie auto’s voor een goede prijs

Goede service en al de 3de auto gekocht bij auto van Dijk

Top service!!

Dit is de eerste keer dat ik bij Auto van Dijk een auto heb gekocht en ben echt super geholpen! Ik had rechtsachter een kraakje, dit is ook keurig opgelost door de monteur onder de garantie! In 1 woord top!

Goede auto gekocht

Prima Service

Vriendelijk en correct !

Goede service ,laagdrempelig om binnen te stappen gewon goed !

Erg blij! Top garage

Een mooie twingo gekocht bij Maurice. Goeie service, heel erg bedankt.

Dat het een betrouwbaar bedrijf is.

fijne verkoper

voor de eerste keer een auto van van Dijk zou het mijn vrienden en kennissen aanraden om daar te gaan kijken voor een Auto. vr. groet Annie Odink.

Fijne zaak.

Schoonzus van mijn dochter had er als eerste een Mini Cooper gekocht,daarna mijn dochter zelf een fiat 500. Auto,s bevallen zeer goed.Nu ik zelf bij auto handel van Dijk een VW up! high up Blue motion. Erg blij mee.

onderhandeling niet prettig, wel gekocht benzine tank volledig leeg.

al met al heb ik spijt dat ik hier heb gekocht. Verkoper heeft niet goed geluisterd ivm winterbanden en de tomtom . Vooral jammer dat ik weg reed met de auto en de tank was volledig leeg. had geen 10 of 15 km moeten rijden anders had ik stil gestaan.

Hele goede ervaring.

We zijn goed geholpen . De auto is netjes afgeleverd.

Keurig en volgens afspraak uitgevoerd

De uitlijn werkzaamheden zijn goed uitgevoerd. De auto rijdt weer zoals hst hoort. Zeer tevreden.

Rigel 1

7891VH Klazienaveen