Een net en goed bedrijf, klantvriendelijk en goede service. Zeker een aanrader voor onderhoud en reparatie.
goed, ze zijn snel van dienst. en ze brengen je eventueel nog naar je huis of werk.
We zijn uiterst goed geholpen. We hadden geen vertrouwen meer in onze auto en Van Dijk heeft zonder problemen de auto weer ingenomen en een andere weten te vinden voor ons.
Uitstekend, altijd netjes en vriendelijk behandeld. Problemen/storingen altijd netjes en naar tevredenheid verholpen en altijd open en eerlijk contact.
Klantvriendelijk!!! Men neemt de moeite om de potentiële klant datgene te laten zien en testen waarin hij is geïnteresseerd.
Een prettig contact met maurice en receptioniste Erg vriendelijke mensen!
Fijn bedrijf! Snelle en heldere communicatie. Ik kon zelfs buiten openingstijden de auto ophalen. Helemaal blij met mijn nieuwe auto!
Erg Prettig, vriendelijke , kundige mensen
Auto van dijk geeft Top service ze hebben mijn auto vandaag gemaakt terwijl de garantie er al af was 100%korting Nog nooit meegemaakt Dank jullie wel voor de service
ging in het begin wat moeilijk maar we zijn er na wat heen en weer gepraat toch nog goed uitgekomen tot nog toe zijn we zeer tevreden over de aankoop van onze auto