Klantvriendelijk, deskundig, behulpzaam en goede service.

Klantvriendelijk en service gericht

Als er extra onkosten zijn worden we gebeld zodat we niet voor onverwachte kosten komen te staan Fijne leenauto meegehad .en altijd een vriendelijke lach en groet van iedereen daar .we kome graag terug voor de volgende beurt

Top service! Zeer vriendelijk

Mijn auto gaf ineens aan dat hij oververhit was. Snel naar de dichtstbijzijnde garage gegaan. Mocht een leen auto mee en dezelfde dag was mijn auto al klaar en mocht ik hem al ophalen. Personeel was vriendelijk en maakte tijd vrij.

Altijd prettig, vriendelijk, transparant.

Zeer vriendelijk personeel, altijd vrolijk en gastvrij. Hoge mate van transparantie en betrouwbaar.

Zeer klantvriendelijk en een prima service

Er wordt met je meegedacht.

Super service

Vriendelijk, duidelijk en servicegericht.

Vriendelijk en bellen met je als er onverwachts meer onkosten bij komen

Vriendelijk en overleggen/bellen eerst als er onverwachts hogere onkosten zijn

Snel van het probleem bij mijn auto geholpen, rijd weer als vanouds

Hele prettige service!

Snelle en goede service!

top service

ik had een schroef in de band van de auto die ik 6weken geleden gekocht had,op mijn vraag wat ik doen moest werd mij om mijn sleutel gevraagd en terwijl ik een kopje koffie dronk werd mijn band gerepareerd. zonder enige betaling kon ik de auto weer meenemen kortom klasse

Prima zaak

Prima zaak

Altijd tijd voor een bakkie en een babbeltje

Top service. Al meerdere keren een auto voor mij gezocht. En geleverd. Snelle oplossing van problemen en wensen.

Perfect!

Keurige zaak met vriendelijk personeel.

Helemaal goed.

Inmiddels onze derde auto bij hun gekocht. Goede service ..ja als je er inmiddels al 3x een auto hebt gekocht dan zegt dat genoeg. Bert Mooi Ria Pot Hoogezand.

Ook wij hebben een auto gekocht bij van Dijk. We zochten een kleine auto,en vonden een Toyota Aygo. We hebben een proefrit gemaakt en het voelde gelijk goed. En zijn tot aankoop overgegaan. De auto kreeg grote beurt en werd nagekeken. Bij thuiskomst ontdekten we een kleine beschadiging wat we eerst niet hadden gezien. Was voor hun geen enkel probleem en werd gelijk opgelost. Dit vinden we nog eens een goede service en een super klantvriendelijke garage. Wij geven een tien

Vriendelijke, snelle en kwalitatief hoge service!

Meerdere ervaringen bij Auto van Dijk. Ongeveer 2,5 jaar geleden kocht ik hier mijn auto waar ik tot nu toe nooit problemen of hoge kosten mee heb gehad! Sindsdien alle beurten, APK’s en controles laten uitvoeren door Auto van Dijk. Vriendelijk personeel, ik word altijd snel geholpen en goed bedrag voor de top kwaliteit!

Wij zijn goed geholpen en geinformeerd

Super fijn

Mijn ervaring moet ik zeggen is zeer positief,niks mis mee.heel erg behulpzaam. Bij het ophalen van de auto niet gekeken of er benzine genoeg in zat,ik wou een reisje maken naar Sleen, ik was een kilometer op weg en keek naar de meter en zeg tegen de mijn vrouw ik moet weer terug en tanken voor dat ik stil kom te staan. Ik heb vaak een auto gekocht, maar altijd met een volle of half volle tank. dit is wat mij betreft een minpunt. En voor mijn vrouw kreeg ik altijd een bosje bloemen of bonbons. of iets dergelijks. Dit kan een verbeter punt zijn voor jullie bedrijf Verder niks geen klagen. gr.

Dit is mijn eerste ervaring bij autobedrijf Van Dijk in Klazienaveen. Had er al goede verhalen over gehoord. Een heel vriendelijk ontvangst, namen alle tijd voor je en werd erg leuk geholpen. En bovenal erg blij met mijn nieuwe auto. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.

Een probleem netjes en correct opgelost.

Uitmuntend

Ik heb mijn c2 ongeveer 2 jaar geleden bij van dijk gekocht. Vriendelijk personeel. Goede haal en brengservice voor onderhoud/reparatie. Ook mijn partners golf plus bij van dijk gekocht. Voor ons een vertrouwd adres en hebben beide auto's er in onderhoud.

Auto bedrijf Van Dijk is aan te bevelen

Mijn ervaringen met autobedrijf Van Dijk zijn altijd erg goed geweest. Ben inmiddels een aantal jaren klant bij Van Dijk. Ik wordt altijd naar tevredenheid geholpen en ze zijn altijd zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik kan dit auto bedrijf dan ook aan iedereen aanbevelen!

Vriendelijk en kundig

Al snel een deal gesloten voor de auto. Erg vriendelijke verkoper en kundige mensen. Ze nemen de tijd voor je. Ik zal zeker, wanneer ik een andere auto nodig ben, terug komen naar de garage, en deze ook aanbevelen bij anderen.

Prettig en eerlijk zaken doen

Contact verliep heel goed. Geen gladde verkooppraatjes. Jordy is eerlijk en heel klantvriendelijk. De service is ook geweldig; de auto werd bij mij thuisgebracht zodat ik niet 4 uur hoefde te rijden! Al met al een heel positieve ervaring en tot nu toe absoluut geen spijt van m’n aankoop!

Rigel 1

7891VH Klazienaveen