zoals voorgaande reparaties alles prima volgens afspraak verlopen; de prijsindicatie , de planning en de uitvoering. goed gevoel aan overgehouden. goede afhandeling.
De dealer stelde voor “om te beginnen met de schokbreker lv” en dan maar af te wachten of daar het probleem van de storen tik meeverholpen zou zijn! Kosten zouden tot €900 kunnen oplopen... Hier, bij AST, analyse van een zeer ervaren monteur (loszittende stabilisatorstang) en snelle reparatie voor amper €30! Chapeau!
Goed, vriendelijk, eerlijk
Gpede service! En k ben zeer.tevreden over dit bedrijf!
Goede service, dacht goed mee met het probleem wat ik had.
Gebruikte auto gekocht, prima.
Een mooie Kia aangeschaft. Bij binnenkomst netjes geholpen. Auto mogen bezichtigen op mijn dooie gemak. Testrit mogen doen. Dit beviel goed dus over op de onderhandeling. Ook prima verlopen. Bij het ophalen van de auto bleek dat het onderhoudsboekje ontbreekt in de auto (tja, check dit altijd even zou je zeggen. Wel gevraagd in een eerder gesprek of deze er wel was en wordt gezegd ja zit in de auto). Hier zou de medewerker achteraan gaan. Twee weken verder nog niks ontvangen. Contact opgenomen en nogmaals zou de medewerker hier achteraan gaan. Ondertussen 2 maanden verder. Nog steeds niks. Heel erg jammer dit. Tuurlijk is dit ook mijn eigen verantwoordelijkheid, maar jemag van een garage toch wel verwachten dat ze wel weten dat er wel ofgeen onderhoudsboekje aanwezig is en dat ze dan ook gewoon eerlijk zijn. De auto bevalt me in principe prima, maar het gevoel bij deze garage is wel erg negatief geworden door deze ervaring. Als deze besteman gewoon eerlijk was geweest had ik er misschien meer vrede mee
nog steeds tevredenstellend, anders waren wij niet meer daar.
Zeer goede service en erg vriendelijk personeel. De auto was goed onderhouden.
Zeer correct en respectvol behandeld. Goed overleg, en zeer goed resultaat
gemakkelijke,vriendelijke en vlotte afhandeling bij afhaal en terugbrengen van de huur vrachtwagen voor de verhuis. aanrader!
Altijd snel een afspraak voor onderhoud/APK/schadeherstel met duidelijke uitleg over reparatie en kosten. Gratis leenauto is super! Je tankt wat je verbruikt. Ik ben een tevreden klant 👍
Elke keer weer prima behandeld. Ik wordt geinformeerd over prijs en duur van de reparatie.
Werken best wel klantgericht
Ervaring is zeer positief, vakkundig, klantvriendelijk. He bent er geen “nummer”, persoonlijke benadering en goed advies.
voor het eerst een auto gehuurd, tot heden alles keurig verlopen.
Petrus Loosjesstraat 11
5013BW Tilburg