netjes geholpen transparant doen wat ze beloven
Auto voor een grote beurt gebracht en controle op een klacht. Er kwamen extra reparaties bij, maar er is vooraf keurig gebeld. De auto is volgens afgesproken prijs gerepareerd, was klaar op afgesproken moment en rijdt weer als een zonnetje.
Aanrader!! Dit bedrijf is bereid mee te denken met de klant. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, de bus die we hebben gehuurd was vrijwel nieuw!! Flexibel en hoge kwaliteit! Dank!!
Super bedrijf volgende keer weer
goed , vriendelijk en behulpzaam
Ze maken altijd tijd voor je, als er iets tussendoor aan je auto is. Je wordt goed geïnformeerd over wat ze hebben uitgevoerd tijdens een beurt en als je het aangeeft staat er altijd een gratis leenauto tot je beschikking tijdens werkzaamheden.
Netjes goede uitleg over kosten en gehuurde is samen met mijn nagekeken en schade die bus had is allemaal genoteerd .
Jonge gebruikt auto gekocht voor een scherpe prijs. Duidelijke onderbouwing van de inruilprijs. En naar alle tevredenheid geholpen.
Twijfelachtige problemen met de auto waar bij doorvragen alleen maar vagere antwoorden kwamen. Uiteindelijk niets laten repareren en bij een andere garage later laten nakijken. Niets aan de hand en een jaar na dato nog steeds geen problemen.
Paar jaar geleden een auto gekocht. Was verteld dat er niet in gerookt was. Dit was gemaskeerd door een spuitbus Na twee weken kwam de rooklucht vrij. Na een paar weken hoorde wij een raar geluid bij de voorwielen als wij over een drempel reden. Bij James bij ons in de stad werd geconstateerd dat de stabilisator de oorzaak was en vervangen moest worden. De auto moest van James Tilburg daar gerepareerd worden (dure reparatie). Auto gebracht en na een week weer opgehaald. Geluid was over. Maar na een paar weken begonnen de problemen weer. Volgens James bij ons in de stad, was het rubber bij de stabilisator stang ingespoten. Hij wilde of kon niet vertellen dat de stabilisator stang vervangen was. Bij een andere garage is mij verteld dat deze waarschijnlijk niet is vervangen. De problemen hadden dan immers vervangen moeten zijn. Nog wel een tijd mee gereden maar wel een voor ons kostbare reparatie. Wij zullen hier niet meer heengaan.
Beste Peter, Wat jammer dat u niet tevreden bent, graag hadden we dit eerder van u vernomen zodat we naar een oplossing hadden kunnen kijken.
Erg vriendelijk en service gericht personeel. Fijn Dat er een mogelijkheid is voor een gratis leenfiets. Wij komen hier zeker terug!
Snelle service duidelijke uitleg uitstekende service
Helemaal ok.
Geweldige verkoper die PAUL.mijn dochter is zeer tevreden met de V W tiguan.
Heel klantvriendelijk!
Uitstekende communicatie en service. Goede kwaliteit prijs verhouding. Alles verliep naar wens en boven verwachting.
vriendelijk en correcte klant benadering, auto volgens afspraak opgehaald en onderhoud gehad en netjes gewassen terug gebracht.
Petrus Loosjesstraat 11
5013BW Tilburg