Prettig en deskundig geholpen.
Zeer goed bedrijf heb goede ervaring,altijd vriendelijk en eerlijk.
Eerlijk, transparant bedrijf. Overleggen welke reparaties uitgevoerd gaan worden en zijn ook eerlijk als een reparatie niet de moeite is. Ook een gratis leenauto ter beschikking gesteld zodat ik gewoon naar mijn werk kon. Top!
Al jaren kom ik bij het bedrijf, dat geeft aan dat het goed is.
vriendelijke ontvangst en goede service
duidelijke afspraken, dus geen verrassingen.
Zowel met gewoon onderhoud als reparatie denkt het bedrijf ook mee met de klant. Meer dan prima!
Het was fijn dat de medewerkers belden en een bericht stuurden. Ze waren ook erg behulpzaam!
Ervaring was goed
Top service. Bij de dealer betaal je gewoon voor een leenauto of je kan een fiets krijgen. Ik ga vanuit Breda naar Tilburg speciaal voor dit bedrijf. Goed onderhoud voor een prima prijs.
Ik heb bij dit bedrijf een bus gehuurd. Prima communicatie en goede prijzen! Zal er zeker de volgende keer weer naar toe gaan!
Dag voor vertrek op vakantie problemen met de auto... zul je altijd zien. Maand geleden nog een beurt gehad. Hij wilde niet starten, leek op een elektrisch probleem. Gebeld met James of ze op korte termijn tijd hadden, ivm vakantieperiode en drukte hadden ze eigenlijk geen tijd. Als ik de auto er heen zou brengen wilde ze toch wel even kijken. Na aanduwen een korte rit gemaakt en problemen leken (tijdelijk) weg te zijn. De auto toch naar James gereden en daar hebben ze hem direct uitgelezen, bleek een probleem met het elektrisch systeem in het contactslot te zijn. Onderdeel was niet duur, maar gingen wel nodige uren inzitten om te repareren. Onderdeel is de volgende ochtend afgeleverd en ze waren om 10.30u klaar, konden we toch op vakantie (die zonder problemen is verlopen!). Ze hadden nog gekeken naar wat andere zaken en konden we alsnog met een gerust hart op vakantie. Top service en ik ben blij dat ik mijn auto hier in onderhoud heb!
De klant is koning
Prachtiger auto ingeruild Prachtige auto gekocht Goede behandeling maar Min punten geen standaard BOVAG garantie al is het maar 2 maanden Nog geen liter benzine bij aflevering van auto van ver boven 10.000 Geen gereedschasp voor evt lekke band Franstalige autoboekjes Wel een mooie en fijne wagen maar details
Prima evaring met AST. Het betrof het vervangen van een condensor van de airco. Heel snel een prima offerte ontvangen, Snel een datum gepland en bevestigd, Zelfs nog zoder te vragen zou er vervangend vervoer zijn geregeld. Nette ontvangst op de reparatie. s morgens gebracht en na het werk opgehaald. Op de dag al een SMS ontvangen dat de auto klaar was.
Fijne service, goed en snel geholpen aan een huurautootje! Minpuntje: op de site staat dat de prijzen inclusief BTW zijn maar er wordt toch nog BTW gerekend.
Petrus Loosjesstraat 11
5013BW Tilburg