Perfect behandelt een bedrijf dat meedenkt!
Prima! Was de eerste keer dat ik hier kwam
behulpzaam, vertrouwlijk
Gewoon goed. Doen wat ze beloven.
Positief en een goede heldere service tot op heden. Even afwachten of de lekkage verholpen is.
Beurt en APK, snelle service, transparant, betaalbaar. Top bedrijf en service!
Auto gekocht bij dit autobedrijf, zeer vriendelijk geholpen. Auto is perfect afgeleverd.
Goede ervaring met aardige mannen die je graag willen helpen
Vlot geholpen.
Hele goede service
Prima servce, Klantvriendelijk en meedenkend.
Prima service, coulant en klantvriendelijk
Ik kom hier al 6 jaar en altijd professioneel en vriendelijk behandeld, vandaar dat ik bij dit bedrijf ook een nieuwe auto heb gekocht.
Onze ervaring is prima, we hebben een auto zonder garantie gekocht, bleek na 3 dagen een ruitenwisserschakelaar kapot, zou dure reparatie worden van ongeveer 350 euro, dit is toch kosteloos gemaakt, dus de service is hartstikke goed !!
Kom hier nu al een aantal jaren, voor reparaties en onderhoud. prima service gedegen adviezen Staan meteen voor je klaar
Komen al jaren in deze garage. Zeer tevreden over de deskundigheid en service.
Van begin tot het eind een goede service en vriendelijkheid een fijne auto om mee te rijden
Reparatie aan aandrijfas is snel en goed uitgevoerd. Leenauto was vlot geregeld. Reparatie was op tijd klaar, Rekening was als opgegeven;geen verassingen
Dit bedrijf help je als klant. Goede uitleg deskundig geholpen en alles word netjes afgehandeld. Dus een aanrader voor een nieuwe of gebruikte auto te kopen. Top
fijne sfeer. aardig en ze zijn helder in hun communicatie.
Petrus Loosjesstraat 11
5013BW Tilburg