Net bedrijf, correct en transparant.
heel klant vriendelijk en staan altijd voor je klaar ,.zowel zakkelijk als prive met wagen bij hen aan kom.
goede en correcte ervaring de afgelopen jaren
Super. Makkelijk afspraak gemaakt. Bellen wanneer iets is. Goede service
Goed bedrijf, goede balieservice, meedenkend personeel.
goede ervaring, vriendelijk en snel geholpen
Ik ben al jaren lid van deze club. Mijn ervaringen zijn erg positief te noemen, zowel voor wat betreft het aankopen van een auto als voor het onderhoud. Een relatief klein bedrijf, waar ze je als klant ook kennen. Het persoonlijke contact maakt ook dat je je er thuis voelt. Ik beveel eenieder Auto Service Tilburg aan.
Vriendelijk, net en vakkundig.
Zeer ongwenst gedrag. Met drie James Autoservice wagentjes scheuren over de ringbaan van Tilburg. Vervolgens erg gevaarlijk duwen, rechts inhalen en wagen er vervolgens gewoon in duwen (7-SJL-07). Nou lijkt mij niet echt een goede reclame! Met raampje open aanspreken hierop en gewoon een grote bek krijgen. Ik hoop dat ze op hun donder krijgen. (O,ja als de directeur wil, het staat allemaal op video. Ik dacht laat ik het niet op Facebook zetten. Is al slecht genoeg zo\'n rijstijl voor reputatie bedrijf.... Zouden ze zo ook met wagens van klanten rijden??)
Goede adequate hulp. Geen lange wachttijden. Altijd vervangend vervoer Prima prijs/kwaliteit verhouding, nooit het gevoel dat het tegenvalt. Een verademing voor de Branche.
correct eerlijk,doen wat ze beloven.
Zeer positief. Vooraf indicatie van prijs. Bij bijzonderheden wordt eerst contact opgenomen.
De ervringen zijn voor mij PRIMA.
Door mijn beperkte budget een auto gekocht zonder garantie, na 2 weken een probleempje met de bobine. Opgelost door Auto Service Tilburg. En zelfs een leenauto meegekregen.
Bus gehuurd om te verhuizen, mooie nieuwe bus. Snelle en goede afhandeling.
Half jaar geleden auto gekocht tv 12.000 euro. Is toch niet weinig denk ik zo. Hebben al 3x voor flinke reparatie gestaan waarbij er geen garantie was vanuit autoservice tilburg. Medium pakket gekocht omdat... Zoals gezegd... Dit zo\'n goede auto is je echt niet binnen de kortste keren met problemen zal staan! Dus wel!! Service??? Haal dat maar uit je Bedrijfsnaam
Petrus Loosjesstraat 11
5013BW Tilburg