een heel klantvriendelijk bedrijf!
Prima organisatie, stelt vervangend vervoer direct beschikbaar
Zeer positief, goede informatie en scherpe prijs.
Vriendelijk en behulpzaam personeel! We kregen alle tijd om de auto\'s te bekijken en om samen te overleggen, zonder opdringerige verkopers. Vragen werden gelijk beantwoord en een proefrit werd gelijk geregeld.
Mijn leaseauto moest voor een onderhoudsbeurt naar de garage en ik heb Auto Service Tilburg gevonden via Google. Ik was op zoek naar een erkend bedrijf wat ook met Leaseplan samen werkt. Service was TOP, gratis leenauto en mijn auto kreeg ik gewassen en tiptop in orde weer terug binnen een dag! Ik heb het meteen mijn collegas aanbevolen!
Erg tevreden met de service en de deskundigheid. Zeker een aanrader.
meer service dan gevraagd! Uiteindelijk goedkoper uit! én binnen 24uur weer weg. En gratis een leenauto meegekregen!
Onderhoudsbeurt Audi A5. Duidelijk onderzocht welke werkzaamheden wel/niet uitgevoerd moesten worden. Uiteindelijke kosten waren minder dan in eerste instantie begroot.
Geweldig bedrijf garage
Behulpzaam, vriendelijk
Het gevoel van een toffe en goede garage.
Naast de verkoop van occassions bieden ze ook een goede onderhoudsservice aan, ik kom de afgelopen 2,5 jaar geregeld langs en de auto\'s waarmee ik langs ga worden altijd netjes onderhouden/gerepareerd. De communicatie is ook heel goed, vooraf wordt altijd de extra werkzaamheden en kosten doorgegeven. Aanrader.
positief, snel en adequaat
Petrus Loosjesstraat 11