Prettig bedrijf heb vandaag de 2e auto hier gekocht.
Ik kwam gericht voor een auto. Werd niet verwelkomt. Personeel was geheel onvriendelijk. Na lange wachten bij de balie werd ik eindelijk aangesproken. Verkoper had geen zin om moeite te doen om de auto te laten zien, en bleef liever achter de computer zitten. In mijn eentje de auto bekeken. Nog door de showroom gelopen maar verkoper had geen zin contact te leggen of eventueel moeite te doen om te kijken. Al met al een totale afrader om je auto te kopen. (mochten ze wel zin hebben iets te willen verkopen).
klantgericht, vlot en goed
Al enkele jaren klant van Autoservice Tilburg. Erg goede ervaringen. Klantgericht, vriendelijk en meedenkend. Al diverse auto\'s gekocht en in onderhoud. Wij zijn meer dan tevreden. Prijs - kwaliteitverhouding is meer dan goed te noemen. Een betrouwbare partner ..... Ook inmiddels diverse familieleden en kennissen die ook klant zijn geworden ...
VRIENDELIJK, GOEDE SERVICE EN ADVIES, BETAALBAAR.
U bent bij een goede garage met prima service!
Mijn fiat punto heeft/had allerlei kwalen stoellift kapot, dashbordkastje slot kapot, verwarming passagier alleen koud! Dinsdag alles gerepareerd, rekening betaald, blijkt de verwarming nog steeds niet te werken. Terug nieuwe afspraak gemaakt voor donderdag ochtend.. Kreeg leenauto mee. Verwarming alsnog gerepareerd. Hiervoor niets gerekend. Chappeau!! Hiervoor is een dergelijk voorval al eerder geweest, steeds netjes opgelost!
Had stukken met de auto en kon meteen terecht. Wordt duidelijk verteld wat aan de hand is en de kosten worden vermeld.
Met pijn in mijn hart heb ik mijn oude volvo v70 ingeruild voor het nieuwere type Volvo, de oude kan ik zeer aanbevelen aan een ieder, maar goed na enkele twijfels dus het nieuwere type aangeschaft wat een fantastische auto is dit!Bijna niet te geloven hij lijkt wel nieuw, ik kan dit bedrijf zeer wel aanbevelen. Een tevreden koper uit Noord-Holaand
Wij zijn alweer enkele jaren klant bij Autoservice Tilburg. We komen er graag en worden steevast vriendelijk ontvangen. Aftersalesservice is meer dan goed en ook de prijs- kwaliteitverhouding is wat ons betreft super te noemen ... We hebben diverse auto\'s in de afgelopen jaren gekocht en in onderhoud gehad ... WIJ blijven lid van de club !!
Vriendelijk,zeer hulpzaam, en betrouwbaar
Petrus Loosjesstraat 11