Goede en snelle service. Houden erg rekeing met het feit dat ik een eigen rijschool heb en zorgen er altijd voor dat mijn reparaties snel uitgevoerd kunnen worden.
zoveel vertrouwen in hun dat ik er een auto gekocht heb.kom zelf uit het automobiel vak weet zo ongeveer hoe er gehandeld moet worden
Tot dusver nog voornamelijk goede ervaringen.
Ik ben heel vriendelijk behandeld, maar mijn auto blijkbaar niet helaas..... Toen ik daar de drempel afreed hoorde ik al een vreemd geluid rechtsachter. Ik heb hem direct aan de kant gezet en heb gekeken of er misschien iets los lag in mijn kofferbak. Dit was niet het geval. Ik ben (tegen beter weten in) toch naar huis gereden en toen ik onderweg (vlakbij mijn huis) meer drempels tegen kwam, hoorde ik het luid en duidelijk. Ik heb direct contact opgenomen met de garage en ze willen er wel naar kijken, maar ze ontkennen tot nu toe dat het door hun toedoen kan zijn gebeurd. Ik weet 1000% zeker dat het van te voren niet zo was, dus ik hoop op een fatsoenlijke behandeling en oplossing voor dit probleem!
positief.
zeer goed
Je wordt goed geholpen, prima advies en lage prijs tov een merk dealer!! Prima!
Toen we bij dit bedrijf voor een week een autootje gingen huren nadat onze eigen auto total loss was gereden zijn we daar uiterst vriendelijk geholpen. Wat het bedrijf op haar website beloofde werd ook volledig waargemaakt (dus geen goedkoop \'lokkertje\' om je bij aankomst wat duurders aan te kunnen smeren). We konden er een leuk klein autootje huren tegen een zeer schappelijke prijs.
Erg prettig bedrijf wordt nooit iets gerepareerd zonder overleg krijg altijd netjes een prijsopgave. Nieuwe James syle ziet er ook erg mooi uit.
Wordt snel en netjes geholpen en men denkt mee. Goede service en gratis een leenauto, kortom SUPER! Ga zo door. Een reparatie een een oude auto is altijd te duur, maar moet soms he.
Bij Auto Service Tilburg kan je altijd snel terecht. Je kan altijd gelijk langskomen om een snelle diagnose te laten stellen. Indien nodig krijg je gratis (alleen brandstofkosten) leenauto mee.
Voor de eerste keer kennis gemaakt. Tot nu toe een positieve ervaring.
Ik kom al sinds 1998 bij dit bedrijf en weet me verzekerd van hoge service, vriendelijkheid, meedenken en flexibiliteit. Deskundig en heel betrouwbaar.
Totaal onbekend , maar na aanschaf van een Renault Modus en de radio reclame van Renault service ben ik er met in kontackt gekomen en moet heel eerlijk zijn, de klantvriendelijkheid en bereidheid om klant zeer tevreden te houden is hier nadrukkelijk aanwezig CHAPEAU keep going strong.
Je auto laten onderhouden bij de buurman, makkelijker kan niet. En beter ook niet. Eens met de vele positieve berichten. Ik wordt altijd keurig geholpen en mijn auto niet eens bij deze garage gekocht. Goede service, denken mee, en zelfs als iets eens fout gaat, wordt dat keurig opgelost. De nieuwe formule (James Autoservice) ziet er fris uit. Ik denk dat de verbreding naar andere merken veel nieuwe klanten gaat trekken. Veel van de monteurs werken er al lang, zijn altijd vriendelijk, vrolijk en correct. Volgens mij zit er een hecht team en dat merk je als klant!
Nog een keer de beoordeling was vergeten mijn ervaring te beschrijven. Ik heb hele goede ervaring met dit bedrijf heb heb vorig jaar daar gekocht en nu weer naar hun gebracht voor een APK en Kleine beurt kreeg van te voren eerst netjes te horen wat er nodig was voor een goedkeuring en daarna is hij ook netjes gemaakt. Toen ik mijn auto daarna terug kreeg bleek er iets te lekken bleek later mijn radiator die ze kostenloos hebben vervangen dus echt een TOP Bedrijf zou hier zo weer een auto kopen.
Een heerlijk bedrijf om je auto uit handen te geven. Ik sleutel nogal veel zelf aan mijn auto en dat vind men bij Autoservice Tilburg helemaal niet erg. Als je vragen hebt terwijl je zelf sleutelt heeft men alle tijd voor je om jouw vragen te beantwoorden. Vlak voor mijn vakantie dit jaar (2011) zelf de remslangen van de auto rondom vervangen maar kreeg de auto niet ontlucht. Ten einde raad naar Autoservice Tilburg gegaan waarbij geconstateerd werd dat de hoofremcilinder het begeven had. Omdat ik vlak tegen vertrek van vakantie aan zat had ik geen zin meer om dat zelf te repareren. Het was kort dag en Autoservice Tilburg heeft er alles aan gedaan om de auto weer perfect in orde te krijgen zodat ik aan mijn vakantie kon beginnen. Ondanks dat ik veel zelf doe aan de auto staat men bij Autoservice Tilburg acuut voor je klaar. Ik heb dit bedrijf dan ook bij verschillende kennissen en familieleden aanbevolen. Voorbeeldje: Airco van je auto laten vacumeren en opnieuw laten vullen kost bij de meeste bedrijven rond de honderd euro. Bij Autoservice Tilburg 59 euro. Tel uit je winst. Ik hoop dat dergelijke acties ook in de toekomst blijven!
Prima bedrijf. Heel goede service, enorm veel kennis, prima prijs/kwaliteitverhouding. Het personeel is zeer vriendelijk en niets is te veel. Dat is in het verleden (bij de vorige eigenaren) wel eens anders geweest. Ik blijf hier zeer zeker klant. Welke auto ik ook in de toekomst zal rijden.
Petrus Loosjesstraat 11
5013BW Tilburg