4 sterren: goede service, goed behandeld

In de afgelopen week zijn we 3 keer bij AST geweest, altijd zeer correct en goed geholpen. Helaas hadden we een beetje pech met de auto, waardoor het garage contact zo intensief was de afgelopen week. Maar de service en de reparatietijd waren super. Toen we gisterenavond de koppeling doorgetrapt hadden hoefde ik vanochtend zelfs maar te bellen en er stond in no-time een monteur op de stoep! Wij zijn erg tevreden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Helemaal tevreden over Auto Service tilburg , ik rijd mijn Volkswagen nu bijna 2 jaar en heb hem destijds ook bij dit bedrijf gekocht. Afgelopen maandag heeft hij weer een beurt gehad en heb wederom gratis een leenauto meegekregen. De service is helemaal top en tegen relatief lagere prijzen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima service! Maar het belangrijkste is toch wel dat Randy (verkoper) open en eerlijk is geweest. Ik zal voor mijn volgende auto eerst bij A.S.T op hun site kijken of zij er één hebben staan die mijn aandacht weer trekt. Aanrader!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hele goede service , nb werd ik gebeld of de ruitenwisssersbladen vervangen mochten worden voordat ze er nieuwe zouden opzetten. De Airco had ik 2 jaar geleden laten vullen elders voor 125,00 , hier was ik slechts 69,00 kwijt Ik heb de ervaring van Eli gelezen hieronder , toch wel knap dat zei 11500km en een jaar heeft gereden op 2 cillinders

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik kocht eind juli 2010 een Fiat stilo abarth bij auto service tilburg. Ik was eerste instantie heel tevreden over het bedrijf. Bij aanschaf had mijn auto een nieuwe apk en grote beurt gehad. Naderhand kwam ik erachter dat mijn airco niet werkte, maar omdat mijn vorige auto geen airco had, had ik ook geen erg in de airco. Aangezien ik niet in de omgeving tilburg woon en ik werk, had ik geen tijd om terug te gaan. Nu nog geen jaar later bracht ik mijn auto voor apk en alweer een grote beurt naar een garage bij mij in de buurt waar ik vertrouwd mee ben. De reden waarom ik alweer een grote beurt liet doen is omdat ik zekerheid wil hebben over de veiligheid van mijn auto en omdat ik zo\'n gevoel had dat ie dat niet had gehad. En ik had gelijk!!! Mijn auto had geen grote beurt gehad, mijn auto had mankementen. En ik had maar sinds de aanschaf 11500km mee gereden. Mijn auto bleek sinds de aanschaf en misschien wel eerder op 2 bougies te draaien. Mijn garagehouder deed 5 nieuwe er in en mijn auto gaf foutmeldingen door wat logisch is als het al die tijd niet op zijn 5 volle bougies heb gedraaid. Mijn auto moest naar een andere fiat dealer gebracht worden om gerepareerd te worden omdat mijn bedrading dusdanig van slechte staat was dat het vonkte en dat ik geluk had dat mijn CPU het had overleefd. Het ergste is, is dat mijn auto een tikkende tijdbom was omdat mijn motor in de brand had kunnen vliegen door die slechte bedrading en aansluitingen. Heel mijn electronica moest gecontroleerd en praktisch vernieuwd worden. Dit is het korte versie van alle mankementen die mijn auto had waardoor ik mijn auto 3 dagen kwijt was. Ik vind dat een auto die word verkocht, veilig moet zijn! En mijn auto bleek dus het laatste van veilig te zijn. Ik vind het heel erg verschrikkelijk dat ik nu weer meer dan €2000 euro kwijt ben om dit allemaal te laten repareren. Het is gewoon een slechte zaak en ik spreek echt mijn afschuw uit. Zeker omdat niet alleen ik maar ook mijn moeder mijn auto gebruikt en wij zuinig met onze spullen zijn aangezien je niet zomaar een andere auto kan kopen. Het is gewoon belachelijk!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heb goede ervaringen met service v/dit bedrijf..Ze zijn voor reden vatbaar..en je kunt met hun onderhandelen op een leuke manier..Tegenvaller was wel bij onderhoud van Fiat dat na mijn aankoop 2e hds auto van 2 jaar geleden er een behoorlijke reparatie moest gedaan moest wordem..maar Simon redueerde het bedrag door een leuke korting... vandaar de hoge score van mij op de indicatie van service...

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gebruikte auto gekocht. Proefrit maken geen bezwaar. Netjes geholpen en zaken geregeld.Bovaggarantie geeft meer zekerheid. Ook de aftersales is goed en correct. Prima bedrijf.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik had via \"ik wil van mijn auto af\" mijn auto verkocht, naar later bleek aan AST. Alles werd keurig afgehandeld, betaling, inname, ik werd zelfs naar het station gebracht. Zag later op de website dat er een reele prijs voor de auto wordt gevraagd, zonder grote winstmarge.

• Reden bezoek Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ouders zijn al jaren bekend met dit bedrijf en altijd goed geholpen. Toen ik zelf een auto kocht en ben gaan rijden heb ik nu al twee jaar zelf de ervaring met Auto Service Tilburg en mijn ervaringen zijn louter positief. Ik ben een student die veel waarde hecht aan zijn auto, ook omdat ik deze zeer veel nodig heb in het dagelijkse leven. Wanneer mijn auto een onderhoudsbeurt en/of APK nodig heeft, hoef je maar te bellen om een afspraak te maken op een gewenst moment voor jou als klant. Je brengt de auto \'s ochtends en als er niet direct veel bijzonderheden zijn heb je, je auto aan het eind van de middag alweer terug. Een leenauto staat ook altijd klaar, waardoor je geen moment zonder vervoer hoeft te zitten. Ook wordt over de betreffende gebreken alvorens te beginnen met repareren gecontacteerd om te vermelden wat er aan de hand is, en wat de reparatie kosten zullen worden. Erg prettig! En als het gaat om de betaling van het verschuldigde bedrag voor de reparatie, zijn ze ook bijzonder flexibel. Dit kan vaak wel in termijnen worden afbetaald. Hierdoor kun je toch veilig de weg weer op, ook als je op dat moment niet het gehele bedrag beschikbaar hebt. Geweldig! Conclusie: Dit bedrijf is zeer behulpzaam, flexibel en bijzonder klantgericht. Ze leveren kwaliteit voor een mooie prijs. Ik blijf nog jaren trouwe klant!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Lekker op je gemak rondkijken en geen verkoper die constant achter je staat. Mooie Mini Cooper gekocht voor een aantrekkelijke prijs.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

vriendelijk en behulpzaam bedankt veel

• Reden bezoek Andere reden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

prettige sfeer, professioneel en servicegericht

4 sterren: goede service, goed behandeld

goede ervaring indien een andere auto komt ik weer een kijken

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijk en goede service!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Onze auto is helemaal goed gemaakt. Het was fijn dat we van te voren kregen te horen wat de kosten waren. Er is zelfs extra service geleverd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Auto gekocht en APK met nieuwe spiegel laten doen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Via internet bij dit bedrijf in Tilburg terechtgekomen. In de showroom werd al gelijk gevraagd of ik koffie wilde terwijl het hen nog niet duidelijk was of ik nu voor een auto of voor de werkplaats kwam. Uiteindelijk een Opel Corsa gekocht die na mijn weten èèn van de goedkoopste op het internet was , en zelfs met 6 mnd bovag garantie. Ook de aflevering 3 dagen later was keurig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

beteren service als bij de renault dealer

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor een afspraak of snelle reparatie of een oordeel over de status van de auto en eventuele vervanging van onderdelen, zijn wij heel erg tevreden. Altijd wordt er tijd gemaakt. We hoeven nooit lang te wachten en afspraken worden nagekomen. Prima service.

Petrus Loosjesstraat 11

5013BW Tilburg