Echt auto service

Auto staat klaar, netto auto, mooie prijs.

Ik kom niet hoger dan een 6

Heb het altijd een top bedrijf gevonden, Maar de laatste tijd heb ik daar een andere gedachten van gekregen.

prima geregeld

goed, wel wat duurder dan bv borent.

Prima, goede dienstverlening.

Alles mooi op tijd, de auto was ook prima in orde.

Netjes, correct

Netjes en correct Fijn dat de onkosten besproken zijn voordat ze gemaakt worden

Mooie auto voor goede inruilprijs

Alles snel geregeld Paul reageert snel op zijn appjes Financiële afhandeling snel, behulpzaam met spullen overbrengen naar de nieuwe auto. Mocht de winterbanden later betalen Dat was fijn Jammer dat we geen uitleg over de werking van de auto kregen en geen bloemetje of klein presentje als felicitatie met de aankoop

Zeer goed keurig geholpen prima service

Altijd goed bij autohopper Tilburg als ik busje nodig heb ga ik altijd daar naar toe.

prettig om met dit bedrijf zaken te doen

zie boven

Busje gehuurd via Autohopper, eenvoudig en snel

Vriendelijk geholpen, geen opmerkingen!

Eerlijk en keurig netjes

Voor de eerste keer hier geweest, Voor een beurt en keuren. Kreeg eerst netjes een telefoontje w a t er moest gebeuren en wat het ging kosten. Na overleg gedaan wat nodig was en weer laten weten wanneer hij klaar was. Dus een hele goede ervaring.

Mooie prijs voor inruil auto. Geen rare verkooppraatjes. Toppie.

Prima behandeld.

komen na wat ze afspreken

ik vind altijd fijn om te weten wat de te verwachten kosten zijn en liefst geen verrassingen. Ik krijg dus van AST altijd een prijsopgave. En conform die prijsopgave worden de werkzaamheden dan ook uitgevoerd. De service is ook altijd zeer goed, Van het plannen van uitvoeringsdatum, eventueel vervangend vervoer. Je wordt geïnformeerd als de auto weer klaar staat. En het personeel is altijd vriendelijk!

Goede nazorg

Voor het eerst auto gebracht voor een grote beurt. Daarna echter problemen gehad. Na telefoontje kon ik direct terecht en werd euvel naar tevredenheid verholpen. (bleek kapotte bougie). Goede service en nazorg.

Snel en klantvriendelijk

Nette auto, vriendelijk personeel en snelle reactie

Nette, degelijke auto. Snelle en duidelijke service

De reservering was eenvoudig. Contact met de verhuurder was pro-actief en duidelijk. De bus was van hoge kwaliteit, comfortabel en heel schoon. De afrekening verliep snel en correct.

Perfecte service

Zoals altijd. Vriendelijk en correct en duidelijk

Prettig

Ik mocht ivm de drukte bij de stort de auto wat later inleveren. Erg lief en meedenkend!

Doen precieus waar je om vraagt

Erg tevreden over mijn onderhoud van mijn auto.

wordt altijd keurig netjes geholpen.

leuke en fijne mensen die daar werken en maken goed werk.

goede service

Voor APK en onderhoud geweest,goede service en vriendelijk.

Top service!

Mijn eerste auto gekocht (9-04-2020), goed onderhouden en prima staat. Gekocht met 6 maanden bovag garantie voor een kleine meerprijs. Vriendelijk personeel en goed geholpen! Zeker aanbevolen!

Snelle, goede service

Eerste afspraak gemaakt, snel afspraakdat kunnen plannen. Volgende dag bericht over oorzaak van het accu probleem dat direct verholpen kon worden. Zeer tevreden.

Snel en een goede service

Altijd goede service

Heel tevreden Vriendelijke mensen Concurrerende prijzen Beste service die u in Tilburg kunt krijgen

Petrus Loosjesstraat 11

5013BW Tilburg