Snelle goede service

Klantvriendelijk en neemt de tijd voor je. Zeer te spreken en een aanrader om zaken mee te doen.

Snel en vakkundig geholpen

Uitstekend geholpen bij de inbouw van Carplay in bedrijfswagen. Goed advies, vlot ingebouwd!

Meedenkend en klantvriendelijk bedrijf

Zoekend naar een andere auto hebben wij dit bedrijf ervaren als meedenkend en klantvriendelijk. Advies over met name betrouwbaarheid is wat we zochten Dave heeft ons hierin prima begeleid met als resultaat de aankoop van een schitterende auto.

Je kunt snel terecht, fijne service!

Betrokken

Kundig Begaan Vriendelijk

Klantvriendelijk én klantgericht team!!

Ze nemen alle tijd voor je en goede Service staat voorop!!

prima service

prima service en altijd in overleg

Goede technische kennis en eerlijk en duidelijke uitleg wat er moet gebeuren.

Fijn eerlijk bedrijf

Nadat wij onze auto altijd bij dit bedrijf in onderhoud hebben gehad hebben ze ons nu begeleid met de aankoop van een andere auto. Dit is. Dit hebben ze echt heel goēd voor ons geregeld. Waarvoor nogmaals onze dank.

Snel en volgens afspraak

Alles volgens afspraak afgehandeld.

Alles netjes afgewerkt

Super!

Zeer professionele vakmensen met passie voor auto’s. Het personeel is ook nog eens erg vriendelijk!

vakmanschap en goede service met vriendelijke klantgerichtheid.

prettig bedrijf om zaken mee te doen.

Gewoon goed en vertrouwd

Ga al vanaf eerste auto begin 1982 naar hun. Staan altijd voor je klaar! Hoge service en nooit problemen achteraf

Prima service en zeer klantvriendelijk

Door hun uitgebreide technische kennis enerzijds en de sterk klantgerichte communicatie anderzijds is Autobedrijf van Vegchel zeker aan te bevelen voor aankoop en onderhoud van je auto!!

Prima vlotte service

Prima vlotte service

super snel en tiptop service

Auto wilde om 11 uur niet starten. Accu bleek bij onderzoek kapot, deze werd begin van de middag direct besteld en in de loop van de middag geplaatst. Snelle service en uitstekend geholpen.

Staan altijd voor je klaar

Zeer betrouwbare autogarage, met vakkundig personeel.

Prima geregeld

De prijs-kwaliteit verhouding is meer dan goed voor elkaar! Men denkt mee en geeft passend advies.

Alles helemaal in orde! Goede service en communicatie

Alles helemaal top geregeld.

correct en netjes

vakmannen die weten wat ze doen

Fijn geholpen

Prima, duidelijke, vriendelijke uitleg.

Zeer fijn

Zeer klantvriendelijk bedrijf. Meer dan prima service wat geleverd word.

super

ik wordt er altijd netjes geholpen

Twistweg 1 A

5816AE Vredepeel

Over Autobedrijf van Vegchel Carsystems

Passie zit in ons DNA en dat ziet u bij Autobedrijf van Vegchel terug op de werkvloer en in de showroom . Onze technici zijn door middel van opleidingen en ervaring toegelegd op de meest uiteenlopende vormen van auto onderhoud. Zij werken met de vereiste speciale gereedschappen en kennen álle modellen van uw merk door en door...