Juiste mensen op juiste plek

Goede service en duidelijk uitleg van onderhoud

Een eerlijk en geweldig autobedrijf

Ik ben heel erg goed en vriendelijk geholpen door de verkoper. Ik kreeg eerlijk advies waardoor ik vertrouwen had in de koop van mijn nieuwe auto. Tijdens mijn proefrit is de verkoper met mij meegereden om me de kneepjes te leren van rijden met een automaat. Ze lossen alles op, ook proactief. Ze nemen verantwoordelijkheid en communiceren ook helder. En ze zetten net dat stapje extra waardoor ik aangenaam verrast ben en uitermate tevreden. Fijn bedrijf!

Goed geholpen en voorspoedige aankoop

We werden erg vriendelijk te woord gestaan door Dave. Na het bellen konden we dezelfde middag komen kijken en hebben we de auto direct gekocht. We hebben zeer uitgebreid uitleg gekregen over de aangekochte auto. Er werd echt tijd genomen om al onze vragen te beantwoorden en Dave dacht mee over een oplossing m.b.t. een trekhaak. We zijn ontzettend blij met onze "nieuwe," keurig onderhouden auto met duidelijke geschiedenis.

Goede service en denken met de klant mee

goed, niet te duur, prima service

duidelijke afspraken, de gevraagde grote beurt was nog niet nodig gezien het aantal kilometers en jaren. Menig andere garage had deze beurt gewoon uitgevoerd en geld gevraagd. Hier werd een kleine beurt gegeven en ook een normaal bedrag gerekend. Lof dus voor deze handelswijze!!!

Dave was er heel snel , heel fijn geholpen

mijn ervaring is goed

is goed

Ik kon bij andere garage niet terecht.

Had een alternatief nodig voor apk voor mijn werkbus en hebben zeer netjes geholpen.

Klantvriendelijk!

Pragmatisch denken!

Uitstekende kennis van zaken en erg klantvriendelijk

Zoals boven beschreven . Men zoekt altijd naar een geschikte oplossing en nemen altijd contact met je op tijdens reparatiewerkzaamheden.

top en deskundige service voor een schappelijke prijs..

bij van Vegchel staat de klant centraal en worden geen onnodige reparaties en of services uitgevoerd...

Een prima bedrijf, waar het prettig zaken mee is te doen.

Ik werd vriendelijk ontvangen en mijn eerste indruk was dat zowel de werkplaats als de showroom schoon waren en goed onderhouden. Dave nam alle tijd om mij de nodige uitleg te geven bij de aanschaf van de auto.

Altijd top service!

Eerlijk en betrouwbaar bedrijf!

Al meer dan 30 jaar een heel tevreden klant!

Al meer dan 30 jaar betekent de Familie Van Vegchel voor ons: service, betrouwbaarheid, klantgerichtheid, proactiviteit en flexibiliteit.

Persoonlijke en goede service.

Snel schakelen, goede en persoonlijke service en meedenkend met de klant.

Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen

Zeer goede service en deskundig

Ik heb mijn auto al vele jaren in onderhoud bij garagebedrijf van Vegchel. Ik ben zeer tevreden over de diensverlening en de vakbekwaamheid van de automonteurs.

Dat ik er al vanaf mijn 1981 mijn auto’s daar in de onderhoud heb zegt mi genoeg

Prima vakmensen

Ze leggen het je allemaal uit. Nemen daar de tijd voor. Ze waarderen je als klant.

Mijn ervaring is goed

prettig.

Gewoon goed.

Prima service en deskundig advies.

SUPER

Goede en snelle service en meedenkende vriendelijke mensen.

Goede service en kunt altijd aankomen en proberen kleinigheden direct op te lossen.

Klantvriendelijk

Fijn bedrijf om zaken mee te doen.

Netjes ontvangen in een mooi familiebedrijf. De auto voldeed aan de omschrijving. Alle afspraken nagekomen. Dit is een fijn bedrijf om zaken mee te doen en een aanrader.

Twistweg 1 A

5816AE Vredepeel

Over Autobedrijf van Vegchel Carsystems

Passie zit in ons DNA en dat ziet u bij Autobedrijf van Vegchel terug op de werkvloer en in de showroom . Onze technici zijn door middel van opleidingen en ervaring toegelegd op de meest uiteenlopende vormen van auto onderhoud. Zij werken met de vereiste speciale gereedschappen en kennen álle modellen van uw merk door en door...