Vorig jaar een occasion bij van Dijk gekocht. Er werd goed mee gedacht om aan mijn wensen en mogelijkheden te voldoen. Nu in januari 2014 bleek er olie lekkage te zijn en ik werd snel en deskundig geholpen. De reparatie bleek nog onder de garantie te vallen Dikke PLUIM
Een andere auto gekocht oude daar ingeruild ,onderdelen gekocht en onlangs een winterbeurt geven.
Geweldig bedrijf klein en betrokken bij wat ze doen Een echt familie bedrijf
Prijs/kwaliteit laag gewaardeerd omdat er voor akkefietjes ook flink betaald moet worden. Service laag gewaardeerd omdat ik persoonlijk vind dat wanneer een auto bij betreffende garage in onderhoud is, en dus vaste klant, ook de hoofdprijs betaald voor zaken buiten het normale onderhoud om. Het is toch ook een soort van garantie (service) wanneer je je auto bij een goed bedrijf in onderhoud hebt en er daardoor ook is iets extra\'s voor je gedaan wordt?
Vriendelijk en persoonlijk, Prima
Na wat problemen met de stuurinrichting heeft van Dijk alles keurig netjes opgelost onder de Bovag garantie.
We hebben \'n goede ervaring, voor zover dit nodig was
Erg goede ervaring met van dijk.vriendelijke mensen en bereid om snel een een reparatie uit te voeren indien noodzakelijk
Recent een auto gekocht bij van Dijk, wat ook een positieve ervaring was. Helaas een klein defect, wat onder garantie probleemloos werd vervangen. Het personeel is vriendelijk en professioneel.
Klantvriendelijk bedrijf. Prima service met vriendelijk en deskundig personeel. Gastvrije ontvangst waarbij je rustig kunt rondkijken. Niet opdringerig en er wordt alle tijd voor de klant genomen. Kortom op alle fronten een aanrader!
Fijne en eerlijke mensen. Mooie garage voor een eerlijke prijs. Een goed gevoel, ook voor mensen die zich niet een nieuwe auto kunnen veroorloven.
Vriendelijke en deskundige mensen die je regelmatig op de hoogte houden van de status van de onderhoudsbeurt en eerst om toestemming vragen bij een extra handeling. Daarnaast krijg je zonder extra kosten een vervangende auto mee, waarvoor je alleen de benzine moet betalen! Kortom, uitstekende service en prijs/kwaliteit verhouding gepaard gaande met de Brabantse gemoedelijkheid!
Altijd correct, stipt en duidelijk!
Belangrijkste bij garage van Dijk is het vertrouwen en de hulp die men krijgt als klant. Zelfs onder heel moeilijke omstandigheden staat men klaar met raad en daad! Jos en jouw team proficiat met het 25-jarig bestaan en bedankt voor jullie service!
Alfred Nobelstraat 18
5491DB Sint-oedenrode