Algemeen goede ervaring. Aandachtspuntje is dat het uurtarief arbeidsloon niet is gespecificeerd.
Mijn ervaring met van Dijk is zeer positief .Als ik bel wordt ik gelijk geholpen en kan ook direct komen met mijn auto.Ik stel dit zeer op prijs omdat ik als vrouw zijnde in het verleden bij andere bedrijven negatief werd behandeld .
De ervaringen zijn prima.Er wordt goed naar je geluisterd, reparaties zijn altijd op tijd klaar. De persoonlijke benadering is correct, maar niet afstandelijk.Het personeel en de eigenaar zijn zeer behulpzaam. Het bedrijf is niet goedkoop, maar biedt waar voor zijn geld.Ik ben al ruim 5 jaar een tevreden klant.
Prima service en meedenkend in oplossingen.
Altijd netjes en positief. Word probleemgericht gewerkt en gedacht.
Ik onderhoud al 12 jaar een goede relatie met van Dijk. Heb in die tijd 4 BMW\'s gekocht die naar tevredenheid worden onderhouden.
Bijzonder positief, ik kom er al 19 jaar met alle BMW\'s die ik heb gehad. Het bedrijf heeft een zeer persoonlijke klantenbenadering ook terwijl ze gegroeid zijn in de loop der jaren. Duidelijk afspraken tijdens onderhoud met overleg om misverstanden te voorkomen past helemaal in dit verhaal! Ga zo door!
Prettige mensen met een servicegerichte instelling
Auto is vanmiddag pas opgehaald. Dus of deskundigheid/prijs/kwaliteit wel of niet juist is, is moeilijk aan te geven. Gezien eerdere reparaties heb ik er wel vertrouwen in.
zeer plezierig en met veel verstand van zaken, alles op tijd en volgens afspraak geregeld.
Zeer netjes geholpen. Gratis leenauto. Alles keurig volgens afspraak uitgevoerd. Waarschijnlijk door pech moest ik nog wel 1 keer terug. Maar dit is keurig opgelost. Dus nogmaals service dikke 10.
lekker vlot, geen poes pas. Heb aangegeven te overwegen voor beinvloeding van je klant om een prikkelende leenauto mee te geven > hee da\'s leuk, dat wil ik ook hebben! desnoods E25 laten betalen voor de leen, geen probleem!
Zeer goed. Altijd vriendelijk en tijd om vragen te beantwoorden of voor een praatje.
Prettige en snelle service. Er werd verder gekeken dan de opdracht was; dit in voordeel van de klant!
Alfred Nobelstraat 18
5491DB Sint-oedenrode