Goede ervaringen, wordt altijd netjes behandeld, mensen zijn erg vriendelijk, prijs / kwaliteit is prima.
super bedrijf waar service en kwaliteit super is.
BMW 3 serie bij Van Dijk gekocht 1 1/2 jaar terug, nu voor de eerste beurt, 40.000 km, hier ook laten doen. (woon in friesland) Goede service, prettige ontvangst, leenauto gebruikt zonder kosten. Kort gezegd goed bevallen de volgende beurt en APK laat ik bij Van Dijk doen.
Top bedrijf. Kunnen de dealer bedrijven veel van leren.
betrouwbaar,deskundig en goede service voor een redelijke prijs. Gratis leenauto.
Super geholpen na een servicebeurtje, zelfs gratis leenauto. Top !!
Alleen maar positief
Vorig jaar een occasion bij van Dijk gekocht. Er werd goed mee gedacht om aan mijn wensen en mogelijkheden te voldoen. Nu in januari 2014 bleek er olie lekkage te zijn en ik werd snel en deskundig geholpen. De reparatie bleek nog onder de garantie te vallen Dikke PLUIM
Een andere auto gekocht oude daar ingeruild ,onderdelen gekocht en onlangs een winterbeurt geven.
Geweldig bedrijf klein en betrokken bij wat ze doen Een echt familie bedrijf
Prijs/kwaliteit laag gewaardeerd omdat er voor akkefietjes ook flink betaald moet worden. Service laag gewaardeerd omdat ik persoonlijk vind dat wanneer een auto bij betreffende garage in onderhoud is, en dus vaste klant, ook de hoofdprijs betaald voor zaken buiten het normale onderhoud om. Het is toch ook een soort van garantie (service) wanneer je je auto bij een goed bedrijf in onderhoud hebt en er daardoor ook is iets extra\'s voor je gedaan wordt?
Vriendelijk en persoonlijk, Prima
Na wat problemen met de stuurinrichting heeft van Dijk alles keurig netjes opgelost onder de Bovag garantie.
We hebben \'n goede ervaring, voor zover dit nodig was
Alfred Nobelstraat 18
5491DB Sint-oedenrode