Snel afspraak gemaakt

Snel geholpen

Werd keurig op de hoogte gehouden wat er moest gebeuren aan de auto. Waren ook lekker snel klaar met de onderhoud van me auto

Denken mee en zijn empatisch.

Positief

Goede / vriendelijke communicatie, zitten weer nette bandjes onder

De eronder gezette Hankook Ion Evo zijn een stuk stiller dan mijn vorige Michelin banden (die natuurlijk ook al wat versleten waren). Erg blij met mijn nieuwe bandjes! Bedankt Bart!

Snel geholpen en uitstekende service!

Contact opgenomen met autobedrijf De Hagen omdat ik problemen had met mijn koppeling. Ik kon de auto nagenoeg direct brengen en het probleem werd snel opgelost voor een nette prijs!

Tevreden als altijd

Als alles goed gaat, is er niet veel te melden behalve… dat alles goed gaat. Wederom super goed geholpen. Na 5 jaar nog steeds een te reden klant ;)

Top service

*Top service! *klantvriendelijk *eerlijke prijzen *snelle afhandeling.

Betrouwbare en goede vakgarage!

Prima.

Keurig en snel geholpen incl vervangende auto. Top

Goed snel en prettig geholpen.

Betrouwbaar. Zeer tevreden

Netjes geholpen,snel gerepareerd

erg goede service, snel en behulpzaam

Ik ga nu al een paar jaar hier naartoe met mijn auto en heb alleen maar goeie ervaringen. Er word goed overlegd met wat er moet gebeuren en meegedacht over alle opties die kunnen gedaan worden.

No nonsense garage!

In plaats van vervanging keurig tenperatuur sensor schoongemaakt en alles werkt weer prima.

Beste mensen goede service

Goede service Houden contact met je over de auto Niks is te veel

Zoals altijd perfect op alle vlakken

Niets aan toe te voegen

Vakkundige mensen die met je meedenken

auto gebracht voor APK. zou door de keuring komen maar wel met aandachtspunten. Na overleg hebben ze deze punten gelijk uitgevoerd! hoef ik niet opnieuw weer een afspraak te maken! Heel fijn.

Prima service. Snelle APK Keuring. 1 tip: bel bij nieuwe klanten je afspraken na die via de afsprakentool op de website komen. Mails komen in de spam

Wederom prima in orde.

Al jaren klant, dik tevreden.

Fijne garage die meedenkt met klant

Al jaren onze auto's in onderhoud en naar volle tevredenheid.

No nonsens autogarage

Vriendelijk, open en eerlijk. Verstand van zaken en doen wat nodig is.

Klantvriendelijk, vakbekwaam en een scherpe prijs!

Na aanvankelijk een afspraak te hebben gemaakt bij een andere dealer, besloot ik uiteindelijk toch eens langs te gaan bij De Hagen. Wat me meteen opviel, was dat ik hier veel eerder terecht kon, wat voor mij een groot voordeel was. Eenmaal aangekomen werd ik vriendelijk ontvangen, en alles werd stap voor stap helder en geduldig uitgelegd. De communicatie was duidelijk, zonder onnodige vaktermen, waardoor ik precies wist waar ik aan toe was. Toen ik de garage verliet, was ik niet alleen tevreden, maar reed ik ook weg in een auto die als een zonnetje liep. Echt topservice! Complimenten aan het team van De Hagen!

Erg goed en zeker niet duur

Ik heb mijn Volvo al enige keren voor reparatie en APK keuring gebracht, en ben erg tevreden !!! Reparatie vakkundig en zeker niet te duur.

Mijn auto gebracht voor klein onderhoud maar was niet nodig werd er gezegd. Dat is wel heel eerlijk.

Geweldige service

Vlot geholpen