Jaren geleden, klant geweest. Vervolgens jaren eem leaseauto. Nu onverwachts pech met mijn Opel Mokka (eigendom). Op maandagmorgen onmiddellijk adequaat geholpen. Blijf hier in onderhoud.

Persoonlijke service en aandacht.

Uitstekend geholpen, duidelijke afspraken. Fijne samenvatting van het onderhoud wat had plaatsgevonden.

Al jaren een zeer goed autobedrijf!

Altijd meedenkend, een goede service en klantvriendelijk.

uitstekende garage

mindere ervaring: had bij aanmelden gevraagd om de gratis airco service te laten doen als extraatje, maar kreeg een rekening voor het vullen van bijna 60 euro, ben op mijn rekeningen gaan kijken wanneer dit voor het laatst gevuld was en dat bleek vorig jaar geweest te zijn, dus volgens mij was het helemaal niet nodig om opnieuw af te vullen, had bij het brengen nog gezegd dat de airco prima werkte. De gratis check is dus volgens mij nu dat hij gevuld gaat worden, en is dan geen check, anders zou er bij mijn airco iets kapot moeten zijn als ie na een jaar bijgevuld moet worden.

Top garage, uitstekende service en kwaliteit

Ik heb 3 voertuigen in onderhoud bij garage de Hagen en heb jarenlang onverminderd uitstekende service en kwaliteit ervaren. Deze garage heeft mijn volledige vertrouwen en ik weet dat mijn voertuigen in zeer bekwame handen zijn.

Altijd nette en snelle service!

Altijd nette en snelle service!

Altijd snel en behulpzaam

We hadden een lekke band. We konden de band direct brengen en dezelfde dag zat er al een nieuwe band op. Er wordt goed overlegd over de kosten die gemaakt moeten worden. Dat is fijn.

Elke keer perfecte en eerlijke service!

Apk met nodige punten met heldere uitleg en goed advies.

Goed in elk opzicht

Goede vakkundige service

Een hele fijne en betrouwbare garage

Klantvriendelijk, betrouwbaar en meedenkend.

Transparant bedrijf en goede service.

Auto s’ochtends gebracht voor een beurt en einde dag gehaald. Bellen netjes wat er aan moet gebeuren, dus geen verrassingen.

Uitstekende service

Mijn auto moest voor een APK keuring en beurt naar autobedrijf de Hagen. Ik werd keurig op de hoogte gehouden wat er gedaan moest worden. Toen ik hem weer op kon halen zag ik dat ze mijn automatten en voorruit ook nog gereinigd hadden. Dus ik ben super tevreden met de geleverde service en onderhoud.

garagebedrijf zonder capsones

komen afspraken na

Top garage!

*Ik kom hier al een aantal jaar en word altijd goed en netjes heholpen. *Vriendelijk en kundig personeel. *prijs kwaliteit verhouding vind ik goed.

Topservice.

Snel, en efficiënt geholpen, op klantvriendelijke manier.

Altijd vriendelijk en goed luisteren wat de klachten zijn en lossen het ook op.

Zeer klantvriendelijk!

Vlot en technisch goed verholpen

Eerlijk en transparant

Vriendelijk personeel, transparante en eerlijke prijzen en geven objectief advies. Het was mijn 1e bezoek, ze hebben er 2 klanten bij.

Je wordt vriendelijk en vakkundig geholpen .

Prima serves, komt mij betrouwbaar over. Ik ben al lang klant en dat wil ik ook zo houden.

Ik hou van kleinschalige auto garages, ik heb slechte ervaring met auto dealers, asl je je auto op de parkeerplaats zet dan maken ze al een werkbon.

Nvt

Prima vriendelijke service.

Eventuele extra werkzaamheden wordt netjes over gebeld met prijsopgaaf en alternatieven.

Fijne garage!

Was opzoek naar een (eerlijke) garage in de buurt (Hoef en Haag) voor onderhoud aan onze tweede auto. Fijne dealer met uitstekende service. Geven vooraf goed inzicht wat het allemaal gaat kosten. Goede communicatie direct van de monteurs. Geen verrassingen achteraf! Top, we komen zeker terug.

Spadesteek 8

4131MB Vianen ut