Goeie, nette en eerlijke service!!!

Betrouwbaar! Behulpzaam! Eerlijk! Snelle afhandeling! Al met al top bedrijf!

kwaliteit

Zeer vertrouwd adres, eerlijk ,afspraak is afspraak, beste in de regio

Helemaal goed

Na constateren wat er mis was met de airco hebben ze gebeld en goed overlegd. Jammer dat er verkeerde producten binnen waren gekomen waardoor de reparatie nog langer duurde. Gelukkig is dit op tijd gecommuniceerd en waren ze ook bereid om met me mee te denken voor vervoer. Verder werkt nu alles naar behoren dus helemaal goed!

Kundig en klantvriendelijk personeel

Kom al jaren bij deze garage, zeer tevreden.

Top service

Top service, klantvriendelijk en goede prijs!

Goede service en kwaliteit!

Nette betrouwbare garage.

Zoals altijd uitstekend

Onderhoud wordt goed uitgevoerd en er wordt goed meegedacht. Zeer flexibele opstelling tov halen en brengen.

Snel en correct afgehandeld

Andere auto gekocht rijd heerlijk goede service

Goede service,en een eerlijke prijs

Betrouwbare garage

Een garage die met je meedenkt en de kosten beperkt houd

Snel en behulpzaam

Stond met lege accu in Vianen. Binnen paar uur accu besteld, geplaatst en weer rijden !

zeer aangenaam

zeer vriendelijk en behulpzaam en snelle service . [ fantastisch] zeker andere aan te raden.

Geweldig l

Apk keuring en raam gemaakt Goed en duidelijke communicatie over wat er gemaakt moest worden en de prijs moest veel vervangen worden de auto was binnen een dag klaar wat ik niet had verwacht ..

Duidelijke communicatie en snelle hulp, extra service.

Ik had auto pech en via de telefoon snel geholpen, ik kon gelijk terecht en mijn auto werd thuis gebracht.

Vriendelijk en goede service!

Vriendelijk en super service.

Betrouwbaar

Een afspraak was snel gemaakt. Heel tevreden over de beurt. 's Morgens gebracht en een telefoontje toen de auto weer klaar stond. Zeer klantvriendelijk. Mooie, schone garage.

Zoals altijd prima

Mijn auto bij De Hagen Vianen afgeleverd voor een grote beurt en hij rijdt weer als een zonnetje. De besproken aandachtspunten zijn prima verholpen en ook weer de gebruikelijke goeie service mogen ervaren van de leenauto en bij ophalen ook nog het interieur gestofzuigd. Tot slot een rekening die reuze meeviel. Aanrader dus!

Accuraat en vakbekwaamheid

Vakkundig en vertrouwd

Een betrouwbare garage waar je makkelijk en snel afspraken kunt inplannen.

Alweer een goede ervaring

Ik ga al jaren met mijn auto naar autobedrijf De Hagen. Altijd een goede service en zeer betrouwbaar.

Prima!

Dikke prima!

Wat een service!

Ik was zwanger van een tweeling en kwam er vrij laat achter dat mijn auto gekeurd moest worden. Ik kon meteen een afspraak maken. Bart woont in mijn straat. Hij was zelf zo lief om mijn auto even op te halen. Veder vond ik het goed betaal baar. Kortom top bedrijf!!

goede betrouwbare garage

Ik kom al jaren voor het onderhoud van mijn auto bij Autobedrijf De Hagen. Betrouwbare service, zeer klantgericht. voor een goede prijs. Ook bij onverwachte zaken schakelen ze snel en denken ze mee

Vriendelijk en alles volgens afspraak.

Spadesteek 8

4131MB Vianen ut