Zeer prettig

Ik was nog geen vaste klant, maar toen ik belde met en probleem. Kon ik mijn auto gelijk er neer zetten. En volgende dag ophalen. Misschien mazzel, of het is een top bedrijf. Vriendelijke, goede service, en advies, en niet duur ! Wat wil een mens nog meer ?

Duidelijk en transparant autobedrijf

Fijne garage waar ze veel kennis hebben, duidelijk zijn in wat ze doen en hoeveel het kost en altijd geduld hebben om je vragen te beantwoorden!

Ik kom al jaren bij deze garage en de service is altijd top! Men kan er snel terecht; ook voor de kleine dingetjes. Bij deze hartelijk dank aan het team en een goede jaarwisseling.

prima service

in drukke tijden toch geholpen ondanks dat het een klein euvel was

Goede service en vakmanschap

Heel goede garage

zeer tevreden!

Goede en snelle service voor een eerlijke prijs!

Vriendelijk en handig

Prettig geholpen, gratis leenfiets, niet duur.

Heel fijn betrouwbaar personeel.

Ervaren personeel. Altijd heel vriendelijk en erg behulpzaam. Ik kom graag met mijn auto bij hun.

Snel en goed gedaan

Snel en vakkundig geregeld.

Top service

Snel goede service vriendelijk betaalbaar ik ben via via bij hen terecht gekomen maar ik denk niet meer dat ik nog weg ga

Geweldige service

Accuraat en vlot.

Uitstekende service

Simpel, snel afspraak majen en gewoon uitstekende service krijgen tegen een correcte prijs

Vriendelijk en professioneel geholpen

Goed geholpen.

Snelle service nette afhandeling

Uitstekende service

Zeer snel een afspraak kunnen maken en probleem binnen 2 dagen opgelost.

Geweldige service!

Super fijn dat mijn auto bij mijn werk opgehaald werd en ik diezelfde middag mijn auto kon ophalen. Tussendoor contact gehad over de keuring en afspraken gemaakt over wat vervangen moest worden.

Klantvriendelijkheid staat kennelijk hoog in het vaandel.

Servicegericht en geen onzinnige reparaties die je op kosten jagen. Dit soort bedrijven gun je dus gewoon een onderhoud- of reparatieklus.

Betrouwbaar, vriendelijk hart voor de klanten

Altijd vriendelijk en geduldig. Heel betrouwbaar komen er al vele jaren.

Ik kon heel snel terecht. Vriendelijk geholpen en goede service.

Tevredeb

Er wordt goed gecommuniceerd over eventuele reparaties. De auto was snel klaar.

Prima geholpen.

Ik kom hier altijd voor de bandenwissel. Gaat altijd soepel.

Goeie garage

Tevreden. Moest best wat gerepareerd worden. Dit werd goed van te voren overlegd. En alles keurig in orde

Uitstekende ervaring, heldere communicatie en goede prijs

Mijn auto / onze auto's komen we hier al enkele jaren brengen. Goede en heldere communicatie. Service zoals het moet zijn.

Top service

Wij zijn al jaren ontzettend tevreden. Top service, eerlijk en betrouwbaar.

snelle ervaren hulp, wordt altijd goed geholpen.

Toen mijn motor 2 jaar geleden de geest gaf kon ik hier terecht ookal hadden ze het druk. ik werd keurig up to date gehouden over de status van mijn auto, heb ze niet hoeven bellen. sindsdien breng ik mijn auto altijd bij de hagen, heb alleen maar goede service meegemaakt.

Spadesteek 8

4131MB Vianen ut