Super klantvriendelijk.

Top service, auto werd bij mijn werk opgehaald en gemaakt terwijl ik aan het werk was. Idealer kan niet.

alles netjes volgens afspraak! Top

Toppie

Goede service, top!

• Service N.v.t.

Top Service

Goede service. Vriendelijk bedrijf. Schappelijke prijzen. Eerlijke adviezen.

Klant Vriendelijk en vakbekwaam zeer tevreden

Zeer tevreden en vakbekwaam medewerkers

Deskundig advies en betrouwbaar adres voor onderhoud aan mijn auto

Betrouwbaar en vriendelijk geholpen door Bart . Ik kom hier graag terug voor onderhoud en service aan mijn auto.

Ik vind dat ik er prettig geholpen word.

Makkelijk een afspraak inplannen. Ze voeren de werkzaamheden uit de je hebt afgesproken. Bellen wanneer er een onvoorziene reparatie naar voren komt

super goed

goede garage

Vriendelijk, snel en vakkundig

Bij een defect aan onze auto werden we door de telefoon al goed geholpen. Er werd meegedacht hoe we de auto bij de garage konden krijgen. Er werd snel gekeken naar wat het probleem was en dit hebben ze vlot gerepareerd. Fijne service.

Mijn vaste garage

Klantgericht en zeer bekwaam. En je word eerlijk behandeld. Zeer tevreden al enkele jaren.

Wederom goede service

Ik kom al jaren bij Bart en zijn collega's. Altijd bereid tot telefonisch advies. Snelle, betaalbare en betrouwbare service.

Jarenlang hoge kwaliteit service en reparatieniveau

Bart en Nathan zijn een voorbeeld hoe het kan en eigenlijke zou moeten. Ze zijn zeer klantgericht, betrouwbaar, denken creatief mee en, jawel, repareren uitstekend (dus niet alleen aan de computer hangen en vervangen).

Netjes en goed geholpen

Goed geholpen!

Prettige, klantvriendelijke en betrouwbare garage.

Prettige en betrouwbare garage die met de klant meedenkt en erg klantvriendelijk is. Je kunt er een leenauto of leenfiets meekrijgen op het moment dat je auto in de garage is. Ook kun je wachten. Er is een fijne ruimte met leestafel en gratis koffie/thee voor de klant.

Hij is snel en goed gerepareerd

Goede service Snel

geweldig goed

door de jaren heen heb ik het zeer prettig gevonden om bij deze garage mijn reparaties te laten doen. Zeer betrouwbaar ,vriendelijk en vooral altijd een prettige prijs voor het onderhoud.

Ze denken altijd met je mee.

Top team! Ze denken altijd met je mee en zijn daarin met hun service echt top.

goed geholpen, betrouwbaar

Goed geholpen, personeel komt vakkundig over.

Klantvriendelijk en kundig

prettig geholpen, auto weer prima in orde. Er worden geen onnodige handelingen verricht/gefactureerd.

Prima kleine garage met vriendlijk personeel.

Afsprak was op voorhand gemaakt, bij binnenkomst vriendelijk welkom geheten. na dat de klant voor mij geholpen was werd ik netjes te woord gestaan. Sleutel afgegeven, werkzaamheden gedaan, pinnen en weer naar huis. Niks op aan te merken.

Super snelle service & te vrede klant.

Vorige keer was ik bij Profiel geweest en daarvoor altijd bij Autobedrijf de Hagen. Jullie zijn toen verhuisd en het was qua vervoer naar het werk niet handig. In de Hagen kan je makkelijk naar Nieuwegein met de bus. Ik ben altijd goed door jullie geholpen en wilde met mijn auto het liefst naar autobedrijf de Hagen. Een super snelle service voor mijn APK en Kleine beurt. Volgende keer kom ik zeker weer bij jullie.

Betrouwbare en klantgerichte garage

Heb mijn auto ‘s ochtends langs gebracht voor een apk en een kleine beurt en ‘s middags weer kunnen ophalen. Voor mijn gevoel is de garage erg netjes en secuur geweest en dat voor een prima prijs. Ik raad em aan.

Goede betrokken garage

Prima ervaring. Deskundig bedrijf met betrokkenheid bij zijn klanten. Zal niets leveren waar hij niet achterstaat. Eerlijke communicatie is basis van een goede, langdurige relatie. Dat zul je hier als consument vinden. Transparant en scherpe tarieven.

Vriendelijk, behulpzaam en deskundig.

Vriendelijk, behulpzaam en deskundig. Altijd. Bij pech ook. Door hun ervaring, weten ze een oplossing voor je situatie. Betrouwbaar.

Duidelijk

Spadesteek 8