Ik ben heel tevreden. Vriendelijke behulpzame mannen en een schappelijke prijs. En wat belangrijk is ik heb er vertrouwen in.
Dik tevreden,hele goede service en zeer vriendelijke mensen.
Top!
Ik kom al heel lang bij autobedrijf en ervaar hun werk als transparant en betrouwbaar. Onverwachte kosten worden prettig op tijd besproken.
Netjes geholpen, en erg fijne communicatie.
Snel en vakkundig geholpen!
Super garage, vriendelijk behulpzaam, denk mee en niets is teveel. Uitstekende service en als ik toch naar de garage moet dan kom ik er graag.
Heel erg tevreden. Altijd prima geholpen en voor een uitstekende prijs!
Eerlijk, snel en professioneel. Elke keer weer goed geholpen, met eerlijk advies.
APK, grote beurt en vervanging distributieriem zijn keurig uitgevoerd. Lieten de onderdelen die vervangen zijn ook zien, dit heb ik als zeer positief ervaren.
Heel goede ervaring. Komt heel vertrouwd over.
Snelle service, keer op keer!
tevreden
Niets dan uitstekend!
Heel prettig
Super service en zeer bekwaam personeel
Ondanks de verhuizing blijft het bedrijf je persoonlijk benaderen. Ze zullen wel gaan groeien maar dat doet niets af aan de service en persoonlijkheid van het bedrijf.
Spadesteek 8
4131MB Vianen ut