Prima!
Prima en eerlijk bedrijf
snel geholpen met monteren nieuwe banden. Vriendelijke medewerker!
Prima bedrijf. Goeie service. Afspraak was snel gemaakt en werd netjes geholpen! En... prima koffie👍🏻
Verwarming werkte niet meer aan de rechterkant. Merkdealer had dit jaar (1e week december) geen tijd meer (alleen nog om de computer uit te lezen). Autobedrijf De Hagen had het ook druk, maar daar konden we toch binnen 3 dagen terecht (met wat passen meten konden we er tussen begreep ik). Storing perfect verholpen voor een hele nette prijs! We zitten er weer warmpjes bij in de auto. Heel fijn met dit winterweer. Superservice van Team Autobedrijf De Hagen!!!
Snel en vakkundig winterbanden gemonteerd.
Opel vivaro onderhoud zeer vakkundig gedaan .
Traag, lang moeten wachten op klusje van misschien 15 min. Heeft bijna uur geduurd dat terwijl er afspraak was gemaakt. Tussendoor steeds met andere dingen bezig. In die tijd had ik zelf al makkelijk banden twee keer kunnen wisselen. Dus dan is bezoek aan garage geen vooruitgang
winterbanden/wielen er op laten zetten. Planning was flexibel en ze waren zo klaar.
GOED
Auto vandaag gekeurd. Snelle service duidelijke terugkoppeling.
Tevreden!
Goed duidelijk helder
Vriendelijke ontvangst, direct conform afspraak geholpen, gewoon goed Wel onduidelijke locatie aanduiding
Uitstekende service, zeer betrouwbaar.
Spadesteek 8
4131MB Vianen ut