Ik ben gewoon goed geholpen met mijn auto.
Al jaren het vertrouwde adres voor mijn auto\'s, een eerlijk en duidelijk advies en indien nodig een kundig uitgevoerde reparatie.
betrof wielen-wissel
vriendelijke mensen die mij kennen en zelfs nog zaken van een half jaar geleden weten te herinneren. Zeer positief!
Sinds een jaar of 4 klant bij Autobedrijf De Hagen. Kwaliteit van het werk is altijd goed, deskundig advies waar nodig en je kunt vaak snel terecht. Zeer aan te bevelen.
Topper. kon snel terecht, kreeg zonder gezeur vervangend vervoer (fiets in dit geval) en problemen zijn opgelost.
Goed en vriendelijk geholpen (pechhulp).
Kundig, efficiënt en vlot geholpen.
Al jaren vertrouwd, goed, klantgericht en altijd bereikbaar.
ben al jaren klant. als het niet naar tevredenheid zou zijn was ik al lang naar een ander gestapt. Goede service en snel geholpen indien nodig.
Ik ben al jaren heel tevreden met de service van Autobedrijf De Hagen. Of het nu gaat om de APK-keuring of op een onverwacht moment even een nieuwe voorlamp plaatsen, Bart staat altijd voor je klaar.
Vriendelijk, duidelijk, goed overleg als kosten hoger gaan uitvallen, aandacht voor kostenbeperking, direct de rekening bij ophalen auto met een duidelijk verhaal. Kortom: duidelijk taal.
Verhuisd naar Utrecht en gezocht naar een goede garage in/nabij Utrecht en volgens de vele positieve recensies hier terecht gekomen, zeer klantvriendelijk bedrijf en goede eerste ervaring.
Top! Bandenwissel snel en professioneel
Spadesteek 8